00:05

Jelena Pešić i Mladen Vuletic svadba

srećni

MLADENCI SPREMNI ZA VENAČANJE! Mladen Vuletić i Jelena Pešić objavili prvi snimak sa SVADBE, evo kako izgledaju! (VIDEO)

Stars -

Mladen Vuletić i Jelena Pešić, koji čekaju bebu, danas će se zavetovati na večnu ljubav u jednom prestižnom restoranu u tržnom centru.

Bivši rijaliti par organizovali su gala venčanje u jednom poznatom restoranu na Voždovcu, gde će se sat vremena nakon skupa svatova održati građansko venčanje.

Oni su sada na svoji profilima podelili prvi video snimak sa svadbe, na kojem se voze u automobilu i ne skidaju osmehe sa lica. Na Jeleni se može videti elegantna venčanica, dok je Mladen u crnom odelu.

Jelena Pešić
foto: Printscreen

Podsetimo, kako nam je rekao Mladen Vuletić svadba će se održati na Voždovcu.

"Biće svadbe, svadba je u subotu", rekao je budući mladoženja i najavio svadbu 2. aprila.

Trudna Jelena otrkila je za medije kakvu će venčanicu da nosi.

- Odlučila sam se za princeza venčanicu i baš je nekako u mom fazonu, otkrila je i da nije pomogla Mladenu u odabiru odela, već je mladoženja sam birao.

- Uzeli smo Alibi bend i jos par pevača. Ivan Gavrilović je zadužen za blok pesama 90-tih, a i Mladen je insistirao da Ivan otpeva pesmu ''Došao sam da te ženim''. Interesantna stvar je da sam ja Ivana Gavrilovića u Zadruzi 3 svaki dan - ceo dan terala da mi peva tu pesmu, jer mi je jako emotivna i evo posle par godina došao je dan da je stvarno peva na mom venčanju, a Mladen mi tu pesmu posvećuje i peva evo već mesecima.

Jelena Pešić, Mladen Vuletić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:13

JELENA PEŠIĆ RAZVUKLA OSMEH OD UVA DO UVA: Bivša zadrugarka otišla na Dunav, svima pokazala S KIM PROVODI VREME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track