LAZIĆ ZBOG ALKOHOLA I VOŽNJE ZAMALO IZGUBIO ŽIVOT! Tad jedva preživeo: Otkazivala pluća, bubrezi, teško prohodao, pa OPET DIVLJAO
Foto: Damir Dervišagić

najveća borba

LAZIĆ ZBOG ALKOHOLA I VOŽNJE ZAMALO IZGUBIO ŽIVOT! Tad jedva preživeo: Otkazivala pluća, bubrezi, teško prohodao, pa OPET DIVLJAO

Stars -

Popularni pevač Darko Lazić u centru je skandala jer je priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a javnost je šokirana ovakvim njegovim ponašanjem nakon saobraćajke koju je jedva preživeo.

Lazić je 23. oktobra 2018. godine, doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Darko Lazić
foto: Nenad Kostić

Lazić je u Brestaču kod Pećinaca automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a kasnije je analizom krvi utvrđeno da je pevač u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

U KBC Zemun primljen je sa teškim telesnim povredama, bio je životno ugrožen i odmah je uveden u veštačku komu. Pevač je više od mesec dana boravio na intenzivnoj nezi, a njegovo zdravstveno stanje menjalo se iz dana u dan.

Darku je bilo oštećeno plućno krilo, pa je disao uz pomoć veštačkih pluća, u jednom trenutku otkazao mu je bubreg. Budući da je je polomio i butnu kost, bile su loše prognoze što se tiče hodanja, ali i samog oporavka.

Darko Lazić, prevrtanje, Saobraćajna Nesreća
foto: Dragan Kadić, Kurir

Lazić je operisan nekoliko puta zbog unutrašnjeg krvarenja i komplikacija koje su se pojavile nakon nesreće. Doktori su se svim silama borili za pevačev život, u čemu su, na sreću, uspeli. Nakon što je je probuđen iz veštačke kome, Lazićevo zdravstveno stanje krenulo je nabolje.

Još dok je bio na intenzivnoj nezi Darko je saznao da će drugi put postati otac, što mu je bilo dodatni podstrek da se bori za svoj život i zajedničke trenutke sa svojom decom i najmilijima.

Darko je nakon mesec i po dana napustio KBC Zemun i nastavio lečenje u jednoj banji, gde je boravio sa majkom Brankom Lazić, koja se brinula o njemu. U vreme nesreće Lazić je imao drastičan višak kilograma, a u banji se moglo primetiti da je počeo da mršavi.

On je u banji napravio svoje prve korake posle nesreće, ali i se i po izlasku, za Božić, 6. januara 2019. godine, kretao uz pomoć štaka. Iako su mu lekari predlagali nastavak terapije u banji, Lazić je prekinuo lečenje, pa je vežbao sa fizioterapeutom, uz čiju pomoć je stao na noge.

Darko Lazić, nesreća, prevrtanje, automobil, mesto nesreće
foto: Kurir

Lazić je dobio sina Alekseja 6. juna 2019. godine, a vremenom je zbog srećnih vesti, kao i nesreće, promenio način života. Lazić je u razgovoru sa medijima istakao da se rešio poroka, alkohola i droge, koje je priznao da je konzumirao.

Nakon što je jedva izvukao živu glavu, rešio se poroka, a onda je počeo da gubi kilograme i menja lični opis.

Darko Lazić
foto: Printscreen Kurir TV

Nakon što se rastao od Marine Gagić, uplovio je u odnos sa Barbarom Bobak sa kojom je, sudeći prema najnovijim dešavanjima, raskinuo nedavno.

Pevač Darko Lazić doživeo saobraćajnu nezgodu u maju prošle godine kada je zakucao automobil u banderu. Pevaču je tokom vožnje pukla guma i udario je u banderu, koju je srušio. Nezgoda se dogodila nešto, u mestu Prhovo između Pećinaca i Šimanovaca.

Darko Lazić
foto: instagram

Darko Lazić uhapšen je u sredu ujutru kada su ga presretači zaustavili na auto - putu kod Sava Centra gde je vozio 117 kilometara na sat, a ograničenje bilo 80. Isto tako, pevaču je izmereno i 0,91 promila alkohola, s bio je pozitivan i na droga testu.

- Darko je dobio maksimalnu kaznu koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. U pitanju je 200.000 dinara, kao i godinu dana zabrane upravljanja motornim vozilom. Za prekoračenje dozvoljene brzine dobio je prekršajni nalog. To će mu pisati policija - navodi izvor "Blica".

Darko Lazić
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:33

PRIVEDEN PEVAČ DARKO LAZIĆ: Divljao na auto-putu 117 na sat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track