DARKO JE OLOŠ, PRVA SAM BILA UZ NJEGA KADA JE IMAO NESREĆU! Pevačica najstrašnije javno isprozivala Lazića: Mnogo si se prok*rčio
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

nije ga štedela

DARKO JE OLOŠ, PRVA SAM BILA UZ NJEGA KADA JE IMAO NESREĆU! Pevačica najstrašnije javno isprozivala Lazića: Mnogo si se prok*rčio

Stars -

Folker Darko Lazić napravio je još jedan prekršaj u nizu kada je saobraćaj u pitanju.

Naime, on je na auto - putu kod Sava Centra gde je vozio 117 kilometara na sat, a ograničenje bilo 80. Isto tako, pevaču je izmereno i 0,91 promila alkohola, a navodno je bio pozitivan i na droga testu.

Darko Lazić
foto: Nenad Kostić

Ovim povodom oglasila se i pevačica Saška Karan, koja ja najstrašnije isprozivala Darka na svom Instagram storiju.

"Upravo sam saznala da je priveden Darko Lazić - pijan, drogiran i bez dozvole! Moram reći da si, Darko, ipak jedan ološ i to onaj najveći koji obmanjuje ovaj narod! Prva sam bila uz tebe kada se desila ona nesreća. O čemu se ovde radi? Mnogo si se prok*rčio! Nemaš ni k od karijere, a glumiš neku zvezdu! Smiri se i oladi! Ne mogu da verujem ko sve seda za volan i kome se sve daje vozačka dozvola! Da ne zaboravim još jednom, Darko Lazić, ološe jedan!", poručila mu je koleginica.

Saška Karan
foto: Pritnscreen

Inače, Darkova verenica Barbara Bobak se u međuvremenu oglasila i otkrila da je njen odnos sa Darkom na pauzi.

- Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke doneti. Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli, i apsolutno ne znam šta se dogodilo.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:10

Darko Lazic izasao iz suda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track