02:23

Jovana Jeremić o aferi sa Milijem

skandal!

ŠOK! MILI VARA ŽENU SA JOVANOM JEREMIĆ? Tajna prepiska prikazana u programu UŽIVO: Evo šta KOMPOZITOR šalje voditeljki (FOTO)

Stars -

Aleksandar Milić Mili nalazi se u centru skandala nakon što se saznalo da kompozitor navodno šalje poruke Jovani Jeremić, a sve je to otkriveno tokom jutarnjeg programa kada je fotografisan voditeljkin telefon.

Jovana Jeremić, Aleksandar Milić Mili
foto: Nikola Anđić, Nemanja Nikolić

Naime, Aleksandar Milić Mili i njegova supruga Nina, godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, međutim, nakon poruka koje su isplivale, njihov brak bi mogao biti ugrožen.

Aleksandar Milić Mili
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, vest da Aleksandar Milić Mili navodno vara ženu odjeknula je na društvenim mrežama.

Sve je počelo tako što je tokom emisije "Vikend jutro" telefon voditeljke Jovane Jeremić fotografisan, a kada je fotografija zumirana u inboksu se među prvima našla poruka za koju se misli da je Milijeva, zbog imena koje je upisano i slike koje neodoljivo podseća na Milija.

Jovana Jeremić, Aleksandar Milić Mili
foto: Printscreen Twitter

- A može i spa ako ti je do opuštanja... Mnogo nudim, ne valja - stajalo je u poruci, a ubrzo su usledili komentari na mrežema:

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink

"Da li je ovo Mili iz Miligrama uhvaćen na delu kako vara ženu sa presvetom Jovanom Jeremić, koja je poznata kao osoba koja javno razotkriva ljubavne afere a sama se uplela u istu".

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:29:28

SCENIRANJE 06.03.2022. ALEKSANDAR MILIĆ MILI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track