VLADA I IVANA OPSTALI DUŽE NEGO TARA I ŠA! Bivša reperova supruga pomaže TOMOVIĆU da nađe sezonske radnike za BAZENE!
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

jako prijateljstvo

VLADA I IVANA OPSTALI DUŽE NEGO TARA I ŠA! Bivša reperova supruga pomaže TOMOVIĆU da nađe sezonske radnike za BAZENE!

Stars -

Ivana Aleksić, bivša supuga Nenada Aleksića Ša, podelila je na svom Instagram profilu fotografiju i oglas u kojem se traže sezonski radnici za sezonski rad na bazenima Vladimira Tomovića u Baru.

Ivana Aleksić
foto: Printscreen

Ivana je veoma aktivna na društvenim mrežama na kojima ima veliki broj pratilaca. Ona je to ovoga puta iskoristila kako bi pomogla Vladimiru Tomoviću i njegovom bratu Vladanu da nađu sezonske radnike za svoje bazene.

Ivana Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

- Potrebni sezonski radnici: Kuvar, pica majstor, konobar/ica, šanker. Smeštaj i hrana obezbeđenji - pisalo je u ovom oglasu. Nakon javne prevare koju je doživela, Ivanu su mediji brzo spojili sa zavodnikom iz Crne Gore, a oni nikada nisu želeli da komentarišu taj odnos. Prošle godine, kada su Vlada i njegov brat Vladan svečano otvorili bazene, Aleksićeva ih je podržala i ispromovisala na svojim društvenim mrežama. Ona je odvojila nekoliko dana od svog prošlogodišnjeg odmora i iskoristila ih u uživanju u kompleksu braće Tomović.

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša, Vladimir Tomović
foto: Instragram, Ana Paunković, screenshot

Tokom učešća u rijaliti šou programu "Zadruga 4" Nenad Aleksić Ša prevario je svoju tadašnju suprugu Ivanu sa Tarom Simov, ali njihova ljubav nije dugo opstala. Svakodnevne svađe, tuče, alkoholisanje i mnoge druge stvari uticali su da ovaj neslavni rijaliti par završi svoju emotivnu vezu. Dok je javnost zgroženo gledala repera i njegovo devojku kako se ljube i imaju odnose pred milionskim auditorijumu, pod medijskom lupom našla se i Nenadova tadašnja žena.

Vladimir Tomović, Ivana Aleksić
foto: Kurir Arhiva

Ivana je bila dosledna i nijednom se nije javno oglašavala i komentarisala prevaru kioju je doživela, ali je zato privukla pažnju svojim druženjem sa Vladimirom Tomovićem. Dok je bio učesnik "Zadruge", Vlada nije bio u najboljim odnosima sa Ša, ali nakon što je diskvalifikovan on se bacio na druženje sa reperovom u tom trenutku prevarenom ženom. U medijima se mnogo govorilo o njihovomj odnosu, oni su uvek jedno za drugo govorili u superlativu, ali emotivnu vezu o kojoj je javnost brujala nijedno od njih dvoje nije želelo da potvrdi.

Ivana Aleksić, Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

Dok su Tara i Ša vodii ljubav i rat u rijalitiju, Ivana je obilazila Vladu i njegovu porodicu u Baru, ali je i on dolazio u Srbiju zhbog nje. Podsetimo, Tara Simov je diskvalifikovana iz aktuelne sezone "Zadruge", a njen i Nenadov poslednji susret nije protekao slavno.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić
foto: Printscreen/IDJTV, Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

05:00

SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track