01:07

KONJEVIĆ PROGOVORIO O DARKU LAZIĆU I NJEGOVOM DIVLJANJU: Glava nije samo za češljanje SPOMENUO DROGU I ALKOHOL

oštro

KONJEVIĆ PROGOVORIO O DARKU LAZIĆU I NJEGOVOM DIVLJANJU: Glava nije samo za češljanje SPOMENUO DROGU I ALKOHOL

Stars -

Šerif Konjević legendarni pevač u emsiji "Sceniranje" otkrio je detalje iz svog života i karijere, a sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić dotakao se i svojih kolega sa estrade.

Već poznato da su Haris Džinović i Šerif Konjević u zategnutim odnosima već godinama, a legendarni Konjević nije krio da mu je žao što je tako.

Od kolega koje posebno ceni i poštuje izdvojio je Sašu Popovića, ali se osvrnuo i na Darka Lazića i njegovo ponašanje u javnosti.

Šerif Konjević
foto: Kurir televi, Kurir televizija

- Moraš malo misliti glavom, nije ona samo za češljanje. Ako svi znamo da su alkohol i droga loši... Ne kažem ja samo za njega, da se razumemo. On je meni fin i drag momak - rekao je Konjević i dodao:

- Ako ti se ponove stvari, znači do tebe je, nije do automobila. Ipak, divan je momak i ima karijeru, treba da uživa u životu i želim mu iskreno svu sreću - rekao je Konjević.

U emisiji "Sceniranje" Konejvić je otkrio i da je svojoj ženi prepisao svu imovinu koju je stekao, jer je mnogo voli i jer je ona to zaslužila.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:38

MARIJA ŠERIFOVIĆ NIKAD OTVORENIJE O ŽIRIJU U ZVEZDAMA GRANDA: Progovorila o odlasku iz šou programa! ŠOKIRALA ISTINOM O KOLEGAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja