PONOVO NA ESTRADI: Zoran Marjanović napisao pesmu Zvezdi Granda, posle 6 godina vratio se poslu
Foto: Stefan Stojanović MONDO, Privatna Arhiva

POVRATAK

PONOVO NA ESTRADI: Zoran Marjanović napisao pesmu Zvezdi Granda, posle 6 godina vratio se poslu

Stars -

Zoran Marjanović ponovo je u muzičkim vodama. Nakon šest godina pauze zbog porodične tragedije i borbe da dokaže da nema veze sa ubistvom supruge Jelene Marjanović, koja je nastradala 2. aprila 2016. godine, kompozitor nastavlja da radi.

Ovoga puta Zoran je uradio novu pesmu "Kad zvone zvona" prošlogodišnjem finalisti takmičenja "Zvezde Granda" Martinu Ajdareviću.

Zoran Marjanović
foto: Privatna Arhiva

- Nakon šest godina pauze, iz moje radionice potekla je nova pesma "Kad zvone zvona", a izvodi je do juče dete i moj učenik, danas već stasao u veoma ozbiljnog pevača, bez konkurencije - Martin Ajdarević. A da radost bude još veća, aranžman na moju kompoziciju radio je moj naslednik Uroš Marjanović - napisao je Zoran na društvenim mrežama.

Zoran Marjanović, Jelena Marjanović
foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković, Privatna Arhiva

I njegov sin Uroš se ovim povodom oglasio i pohvalio svojim radom.

- Sve je počelo odavno, početkom 2000-ih godina, u očevom studiju 15 sa dva, moj prvi kontakt s produkcijom. Moja prva i najveća tadašnja ambicija, a sad i satisfakcija. Nakon dugo godina dočekao sam da mi se ostvari jedna od najvećih želja - Zokijev povratak u rad i moj početak. Nije moglo bolje. Ovo je prvi porodični projekat, a biće ih još mnogo. Rađaće se i nastajaće pesme od srca u saradnji sa ozbiljnim timom ljudi koji radi produkciju u tišini. I naravno ništa bez dobrih pevača, a Martin je pre svega dobar čovek, a kao pevač je poseban bez konkurencije - napisao je on.

Inače, Zoran je do sada bio poznat kao autor mnogih pesama, a najveći uspeh su postigle numere "Zlatnik", koju peva Tanja Savić i "Bato, bre" koju izvodi Indi.

Zoran Marjanović
foto: Zorana Jevtić

Lj. S.

Bonus video:

02:46

NAKON SUKOBA ANE NIKOLIĆ I MILICE PAVLOVIĆ OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ! Otkrila koji VELIKI HIT na estradi je NJOJ prvo bio PONUĐEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track