ONA MU JE NAJVEĆA PODRŠKA U NAJGORIM TRENUCIMA: Ovo je žena Dekija Pantelića, bez nje ništa ne bi bilo isto! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

PORED NJEGA PREŽIVELA TEŠKE MOMENTE

ONA MU JE NAJVEĆA PODRŠKA U NAJGORIM TRENUCIMA: Ovo je žena Dekija Pantelića, bez nje ništa ne bi bilo isto! (FOTO)

Stars -

Voditelj Dejan Pantelić mesecima se lečio u inostranstvu gde je i operisan, prošao najgore fizičke i psihičke lomove i na svu sreću iz svega izašao još jači.

Decenija je prošla od nemilog događaja i Pantelić ponosno ističe da se oseća odlično, uz malu napomenu da ništa ne bi bilo isto da nema Mione.

Dejan Pantelić
foto: Printscreen

Supruga Dekija Pantelića, sa kojom on ima dvoje mališana Vukašina i Lanu, bila mu je veliki oslonac u momentu saznanja da mu predstoji velika borba, isto tako zajedničkim snagama prihvatili su dijagnozu da im deca imaju dijabetes i sa tim uspešno balansiraju, a upravo u njenom zagrljaju Pantelić je pronašao utočište kada je u martu odlučio da se povuče sa malih ekrana.

Dejan Pantelić
foto: Damir Dervišagić

Naime, on je u martu hitno operisan zbog pucanja slepog creva, zbog čega je odlučio da karijeru za sada nastavi iza kamera.

- Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje "polovan". Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete - napisao je Dejan Pantelić na Instagramu nedavno.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track