TIJANA DAPČEVIĆ PRED POROĐAJ IMALA 115 KG, SMRŠALA 45 Nisam imala vrat, ruke su mi bile ko butine! Stesala se bez DIJETE, evo kako
Foto: Nemanja Nikolić

uporna

TIJANA DAPČEVIĆ PRED POROĐAJ IMALA 115 KG, SMRŠALA 45 Nisam imala vrat, ruke su mi bile ko butine! Stesala se bez DIJETE, evo kako

Stars -

Tijana Dapčević jedna je od najboljih pop-pevačica na ovim prostorima, a već godina uživa u ljubavi sa Milanom, sa kojim se upoznala na košarkaškoj utakmici u Somboru. Venčali su se 2001. godine, a kruna njihove ljubavi je sin Vuk.

Tokom trudnoće dobila je višak kilograma, a pevačica je pred porođaj imala 115 kilograma. Međutim, rešila je da nešto uradi povodom toga i uspela je da smrša 45 kilograma.

Tijana Dapčević, Realna priča
foto: Kurir

- Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine - otkrila je jednom prilikom pevačica za domaće medije.

Ona je odlučila da promeni način života.

- Rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života - ispričala je svojevremeno.

riba
foto: Shutterstock

Odlučila je da svaki dan započne sa ovsenim pahuljicama sa čija semenom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru bira brancin ili oradu uz salatu.

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - tvrdi pevačica.

kurir.rs/Glossy

Bonus video:

02:33

Pusti Brigu Tijana Dapčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track