BILA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH VODITELJKI! Jedna tragedija promenila joj je život iz korena, a evo gde je sada i kako IZGLEDA
Foto: Printscreen YouTube

SLUČAJNO ZALUTALA U NOVINARSTVO

BILA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH VODITELJKI! Jedna tragedija promenila joj je život iz korena, a evo gde je sada i kako IZGLEDA

Stars -

Voditeljka Aneta Fargo bila je jedna od najpoznatijih naših voditeljki, a u svet javnog života i roditeljstva ušla je sasvim slučajno.

Ona je priznala da je bila spremna sve da napusti do jednog trenutka.

- Slučajno sam zalutala na neku audiciju tadašnjeg studentskog programa 'Index 202 Radio-Beograda' i ostala. Posle šest meseci mučeničkog pripravničkog staža, nipodaštavanja novajlije, podsmeha redakcijske elite, trčanja po ulici i nošenja 'Nagre' teške 15 kg, pravljenja anketa i slanja na neke bezvezne drugorazredne reporterske zadatke, bila sam spremna da to oberučke napustim - iskreno je priznala Aneta u intervjuu za Najmagazin.

Aneta Farago
foto: Printscreen YouTube

Potom je karijeru nastavila u zabavnoj emisiji na Prvom programu „Radio-Beograda“, a onda je velika tragedija sve promenila:

I kako je to obično bivalo sa mnom, dakle slučajno, jedne noći u rudniku Rembas dogodila se velika tregedija. Mnogo ranjenih i mrtvih rudara. Nacionalna žalost. Protokol je u takvim situacijama bio vrlo strog i programska šema se trenutno menjala i prilagođavala trenutku. Dežurni novinar te noći nije se javljao na poziv i opet odluka glavnog urednika, morala sam ja pred mikrofon. Najave, odjave, vesti ‒ sve. Šta si rekao, rekao si, otišlo u etar. Bila sam zaleđena.

- Činjenica da te apsolutno svi slušaju, da ne smeš da pogrešiš, da ne zamucaš, ta gadna, ledena trema postala je moj prijatelj te noći. Moj glas je bio miran, ravan i zvaničan. Bilo je dobro odrađeno. Zapravo toliko dobro odrađeno pod pritiskom i u posebnim okolnostima da je bilo prijatno iznenađenje za sve, ponajviše za mene... Tako je zapravo počela moja karijera voditelja živog programa u „Radio-Beogradu“.

Ona danas vodi emisiju na TV Kopernikus, prijateljica je sa Suzanom Mančić, a ona je sada pokazala kako Aneta danas izgleda i oduševila javnost.

Kurir.rs/Najmagazin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track