"DOŠLA SAM KOD VELJE DA KUPIM GRAM KOKAINA" Ispovest Tamare Đurić o dugovima Belivuku i njegovom klanu, progovorila i o PRETNJAMA
Foto: Kurir televizija

otvorila dušu u sceniranju

"DOŠLA SAM KOD VELJE DA KUPIM GRAM KOKAINA" Ispovest Tamare Đurić o dugovima Belivuku i njegovom klanu, progovorila i o PRETNJAMA

Stars -

Intrigantna starleta Tamara Đurić, prošle godine se našla u žiži interesovanja javnosti nakon što je na Tviteru objavljen snimak njenog razgovora sa nepoznatim momkom koji joj je tom prilikom pretio, pominjući da Tamara navodno duguje novac Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja.

Tamara Đurić, koja je više puta dovođena u veze sa pripadnicima kriminalnog miljea, sada je po prvi put rešila da ogoli dušu, te je u emisiji "Sceniranje", koja se emituje svake nedelje u 20 časova na Kurir televiziji, voditeljki Ljiljani Stanišić odgovorila na mnoga pitanja koja su interesovala široki auditorijum.

Tamara Đurić
foto: Kurir televizija

Naime, starleta koja je nedavno okončala brak sa Nikolom Kačarevićem, osvrnula se na na ironičan način na natipise u novinama da je ozloglašenom kriminalcu Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja, dugovala pare.

- Meni su pretili isti ti ljudi sa kojima sam kao sada u klanu. Niko nije osuđen, tako da ne znam ko mi je pretio. Zvao me je telefonom i to pustio u javnost. Rekao mi je da će "j... i mene i mog verenika", ubiću te, zaklaću te... Pola nije izašlo - rekla je poznata starleta, koja je nedavno ćerkici Tamari proslavila drugi rođendan.

Na Ljiljino pitanje da li je istina da je dugovala Velji Nevolji 200 evra, Tamara je ironično odgovorila:

- Jeste da, došla sam kod njega da kupim gram kokaina. Kod glavnog narko-bosa u Srbiji - rekla je Tamara i istakla da nikada nije kupovala drogu, niti će.

Stanišićeva je Tamaru takođe upitala i luskuznim vozilima u kojima je starleta često viđana, a na pitanje da li su kradena besna vozila koja koštaju i po nekoliko stotina hiljada evra Tamara kaže:

Tamara Đurić
foto: Kurir

- Kako kradeni, taj automobil su mi 2018. godine oduzeli, proverili i vratili. Da je auto bio ukraden, oni bi njega zadržali - rekla je popularna starleta koja navodi da nema ništa protiv provera.

Ispovest Tamare Đurić nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a voditeljka Ljiljana Stanišić postaviće joj sva ona pitanja na koja su mnogi želeli da čuju odgovor. Njenu veliku emotivnu ispovest možete pogledati večeras u 20 časova u "Sceniranju".

Kurir.rs

00:37

Tamara Đurić u velikoj emotivnoj ispovesti u Sceniranju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja