OVAKO VIŠE NE IZGLEDA JOCA STEFANOVIĆ! Pevač promenio lični opis, devojke PALE U TRANS!
Foto: Facebook

KAKVA TRANSFORMACIJA

OVAKO VIŠE NE IZGLEDA JOCA STEFANOVIĆ! Pevač promenio lični opis, devojke PALE U TRANS!

Stars -

Bivši učesnik "Zvezda Granda", Joca Stefanović, za medije je govorio da nije bio u mogućnosti da nastupa zbog pandemije korona virusa, kao i većina njegovih kolega, pa je pevač zbog toga odlučio da ne sedi kod kuće skrštenih ruku, već je našao novi posao.

Joca Stefanović
foto: Printscreen

Kako su mediji pisali, Stefanović je našao posao tonca u "Grand produkciji", a kako mu se cela porodica bavi muzikom, ni ovo mu nije bilo strano, pisao je "Kurir".

Međutim, kako je pandemija prošla, pevač je nastavio jakim tempom pevačke vode, a mnoge je iznenadila i njegova fizička šok tranformacija.

Jovana smo uvek mogli da vidimo u odelima i na njegovom Instagramu su uglavnom fotografije sa nastupa, a sad je popularni miljenik žena obradovao lepši pol.

Joca Stefanovi
foto: Kurir televizija

Naime, Joca je objavio fotografiju gde se vidi rezultat njegovog napornog treninga, te je pevač objavio fotografiju gde je bez majice, te mu se vidi svaki mišić:

Pevač je i drastično smršao, a fanovi nisu odoleli, već su krenuli da ga obasipaju komplimentima: "Bravo, mačko", "Opa, Joco", samo su neki od komentara uz mnoštvo srca i aplauza.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja