STEFAN KARIĆ JE VEĆ OSUĐIVAN PRE 8 GODINA! Zbog ovog krivičnog dela je nosio NANOGICU!
Foto: Kurir/Privatna arhiva, Nemanja Nikolić

burna prošlost

STEFAN KARIĆ JE VEĆ OSUĐIVAN PRE 8 GODINA! Zbog ovog krivičnog dela je nosio NANOGICU!

Stars -

Policija u Vojvodini intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je sada i zvanično osumnjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije koje se dogodilo sinoć u Vrdničkoj kuli. Ono što je manje poznato je da je Karić već osuđivan pre osam godina.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Tada je bio osuđen na kaznu kućnog pritvora i nanogicu zbog nedozvoljenog posedovanja oružja. Pre dve godine priznao kako se dogodilo da mu policija pronađe oružje:

- Mislim da je smešno da ja govorim o svojim situacijama, pored ovih krivičnih dela. Našli su mi neko oružje u kolima, nisam imao dozvolu za nošenje, pa su me uhvatili - rekao je Stefan i nastavio:

Stefan Karić
foto: Printscreen/Instagram

- Hapsili su me kao da sam ubio čoveka, krenuo sam kod mog prijatelja... To je bilo pre 6 godina. Šest meseci sam dobio nanogicu.

Karić je priznao da je nakon toga odlučio da promeni život:

Stefan Karić
foto: Printscreen/Instagram

- Život mi se promenio posle toga, bio sam primoran da dovodim neke devojke sa javne scene, Osman je bio tu, znao je šta se dešava, pa su neke teme potegnute. Skrenuo sam sa tog lošeg puta - zaključio je tada bivši zadrugar.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog sinoćnjeg brutalnog prebijanja Nataše Šavije potvrdio je da je za to krivično delo osumnjičen Stefan Karić.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track