MLADI REPER BACIO OKO NA ATRAKTIVNU PEVAČICU! Na promociji kolege nije se odvajao od nje, a onda je uzeo i BROJ TELEFONA!
Foto: Kurir televizija

pikirao ovu bivšu zadrugarku

MLADI REPER BACIO OKO NA ATRAKTIVNU PEVAČICU! Na promociji kolege nije se odvajao od nje, a onda je uzeo i BROJ TELEFONA!

Stars -

Mihajlo Veruović Vojaž dugo je bez devojke, a nedavno je na promociji novog albuma Darka Lazića otkrio da mu se totalno promenio ukus za devojke.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Nataša Milenković

- Nema vremena za ljubav, ako se nešto desi usput, desi se. To je osoba koja će da mi okrene svet naglavačke, ne izdvajam svoje vreme da bih nekoga našao. Neću ni za čim da jurim. Fokusiran sam na druge stvari u životu. Iskreno, promenio sam ukus, sad me privlači nešto drugo, više volim nekog ko je pun života, zanimljiv, ko te gura dalje u životu. Voleo bih da upoznam neku devojku koja je puna energije - rekao je Vojaž

Sandra Rešić
foto: Nemanja Nikolić

"Star" prenosi da je on na ovoj promociji bacio oko na pevačicu i bivšu zadrugarku Sandru Rešić. Kako navode, pevačica se smestila pored njega, dugo su ćaskali i smejali se, a u jednom trenutku je Vojaž izvadio svoj telefon i upisao Sandrin broj telefona. Posle nekog vremena su izašli zajedno, ali je svako otišao na svoju stranu - Sandra ka svojim kolima, a Vojaž sa prijateljem u drugom pravcu.

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Republika/Star

Bonus video:

00:32

Cecina sestričina proslavila punolestvo, Vojaž pevao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track