"MILJANA NIJE PEVAČICA NEGO MEDVED U CIRKUSU" Šaran brutalno o "koleginici": Publika koja za to plati kartu GLUPAVA JE KO CEPANICA
Foto: Kurir TV, Damir Dervišagić

kurir tv

"MILJANA NIJE PEVAČICA NEGO MEDVED U CIRKUSU" Šaran brutalno o "koleginici": Publika koja za to plati kartu GLUPAVA JE KO CEPANICA

Stars -

Voditelj emisije Puls Srbije na Kurir TV Ivan Gajić ugostio je producenta, tekstopisca i kompozitora Sašu Nikolića Šarana i pevača Stefana Zdravkovića, poznatijeg kao Princ od Vranje.

Ivan Gajić
foto: Kurir TV

Među temama kojih su se dotakli, našla se i rijaliti učesnica, koja se odnedavno zove i pevačicom, Miljana Kulić. Šaran za nju nije imao previše lepih reči.

- Skoro sam video da je u Austriji skoro bila gost Miljana Kulić. Moj komentar na to bilo bi... ne znam - pokušavao je da pronađe reči Šaran.

Saša Nikolić Šaran
foto: Kurir TV

- Gledao sam kako se valja po bini. Dođe, otpeva šest pesama na plejbek. Miljana Kulić u klubu?! Zamisli, mi smo sad kolege. Zamisli kad Princ ima ozbiljan bend, uložio je u to, učio je da svira, muče se godinama, odradi nastup i na kraju najavi za sledeću nedelju Miljanu Kulić. Druže, samo ti ostaje WC i konopac - nije štedeo Šaran Kulićku.

S njegovim tvrdnjama složio se i drugi gost Pulsa Srbije.

Princ od Vranje
foto: Kurir TV

- Uzdišem sve vreme, nadam se da me gledaoci ne čuju. Činjenica da ona ili bilo ko poput nje nastupa, ne uliva mnogo nade muzičarima da će stvari ići nabolje. MIslim da treba da nam bude podstrek da grizemo - kaže Princ.

Šaran je i na kraju nizu pogrdnih reči dodao i sledeće:

02:27

MILJANA NIJE PEVAČICA NEGO MEDVED U CIRKUSU Šaran brutalno o koleginici: Publika koja za to plati kartu GLUPAVA JE KO CEPANICA

- Ona ne dođe kao muzičar, nego kao medved u cirkusu. Ima i za to mesto, ali to nisu klubovi gde mi sviramo. Ljudi žele da plate kartu da gledaju Miljanu kako se valja po podu. I onda mi posle govore da ne kažem za publiku da je glupa. Pa, glupava je ko cepanica - konstatovao je Šaran.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track