IVANA KORAB POKAZALA SINA! Manekenka se porodila pre 17 dana, a sada je otkrila i njegovo ime!
Foto: Printscreen Instagram

predivno

IVANA KORAB POKAZALA SINA! Manekenka se porodila pre 17 dana, a sada je otkrila i njegovo ime!

Stars -

Ivana Korab (37) donela je na svet još jednog dečaka početkom meseca, i ostvarila se kao majka po drugi put, a sada je prvi put pokazala naslednika i otkrila ime koje mu je dala.

Ivana Korab
foto: Printscreen/Instagram

Ivana i njen misteriozni suprug jedva su dočekali prinovu, kao i njihov prvenac Mateja, koji je dobio mlađeg brata. Manekenka je sada objavila i fotografiju drugogo naslednika koji je nedavno napunio mesec dana, i otkrila koje ime je za njega odabrala. Ona je uslikala mališana dok je uživao u njenom krilu, a naslednik se zove Noa, a ime je čak izvezeno i na njegovom odelu.

Ivana Korab
foto: Printscreen

NOA

Ovo ime potiče iz staro-hebrejskog jezika i može da označava više pojmova - spasitelja, deo koji nedostaje, i nekoga ko će pružiti utehu. Veruje se da je ovo ime nose stabilne i smirene osobe, koje svima oko sebe donose pozitivne promene.

Podsetimo, pre dve godine velika želja se ispunila i Ivana i njen partner su se ostvarili kao roditelji, ali taj put nije bio lak. Sina Matea dobila je iz trećeg pokušaja, dok je u procesu dobijanja drugog deteta izgubila bebu.

Ivana Korab
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:28

Ivana Korab trudna, evo kojeg pola je beba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja