KARIĆ NA TELU NOSI TRAGOVE NAJVEĆE LJUBAVI! Pokojna misica ostavila neizbrisiv pečat u njegovom životu, ovo je njegova posveta!
Foto: Printscreen/Instagram

emotivno

KARIĆ NA TELU NOSI TRAGOVE NAJVEĆE LJUBAVI! Pokojna misica ostavila neizbrisiv pečat u njegovom životu, ovo je njegova posveta!

Stars -

Najveća ljubav Stefana Karića bila je Dijana Milojković koja je izgubila bitku života u borbi protiv kancera pre 4 godine.

Stefan Karić, Dijana Milojković
foto: Printscreen/Instagram

Stefan neretko govori o njoj, a zbog svoje ljubavi koju gaji i i nakon njene smrti odlučio je da ostavi i trag na svim telu.

Karić vrele dane provodi na jahti, te je tom prilikom pozirao sa minimalno odeće, a u prvom planu istakle su se njegove tetovaže.

Stefan Karić
foto: Printscreen

Najpre, je ljudima zapao za oko broj 22, o kojem je on pričao u rijalitiju.

- Mene svuda prati taj broj 22. Vezano i za Dijanu i za sve. Imam istetovirano 22 ovde... Kad sam bio mlađi viđao sam non-stop 22, 22... S jednim drugom sam blejao, nismo imali love, imao sam 500 din i odemo do kazina i stavim na dva 22 po 250 dinara. I dobijem - naježio je Stefan sve svojom pričom.

Stefan Karić, Dijana Milojković
foto: Printscreen/Instagram

- Upoznam se s Dijanom 22. Ona 22. saznala da ima kancer. 22. preminula. 22. joj se rodi bratanica koja se zove Dijana isto, 20 dana pre nego što je ona umrla. Na taj dan kad je ona preminula, tri godine pre toga je stavila sliku na Instagramu, skrinšotovala ekran, 22. jul...i meni kao "zzz", bili smo nešto u svađi... Znala je da je to moj broj. Zamisli, na taj dan baš - ispričao je Stefan.

Sa druge strane, našla se i tetovaža Dijaninih očiju, koja je skoro, pa u prirodnoj veličini.

Stefan Karić
foto: Printskrin/Instagram

Na njegovom telu ima mnoštvo tetovaža, a jedna od njih poručuje jasnu poruku svima:

- Ostavi me na miru - koja je napisana na engleskom jeziku.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

02:01

Advokat Stefana Karića progovorio za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track