MAJA MARINKOVIĆ NAKON RASKIDA GAZI SVE PRED SOBOM! Marinkovićeva progovorila o odnosu sa bivšima: Jesam slobodna, ali...
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić, Damir Dervišagić, Ana Paunković

MAJA MARINKOVIĆ NAKON RASKIDA GAZI SVE PRED SOBOM! Marinkovićeva progovorila o odnosu sa bivšima: Jesam slobodna, ali...

Stars -

U emisiji ''Narod pita'' koja je emitovana sinoć na televiziji Pink, gostovala je Maja Marinković i prokomentarisala sve aktuelne priče koje se ovih dana vezuju za nju.

Maja Marinković
foto: Printscreen Pink Tv

Ona je na početku odmah objasnila da sa Janjušem, sa kojim je gostovala u emisiji, ima prijateljski odnos, te da nije zainteresovana za njega.

- U korektnim smo odnosima, tako se i ponašamo u emisiji. Jesam slobodna, ali nisma zainteresovana ni za njega, ni za bilo koga... mislim da je još uvek rano, rekala je ona.

Maja Marinković, Bilal Brajlović
foto: Ana Paunković

Ona se osvrnula i na raskid sa Bilalom i objasnila šta je bio najveći problem u njihovoj vezi.

- Ne želim pričati ništa loše o njemu, neću ni dužiti. Jednostavno mi smo dva sveta i to je najveći problem - kratko je izjavila Maja.

Filip Car, Nataša Moskva
foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Maja je na kraju prokomentarisala poruke koje je Filip Car slao Nataši Moskvi, te da li smatra da je na taj način pokušao da stupi u kontakt sa njom.

- Ne mislim da je pokušao da stupi u kontakt sa mnom. I da je to pokušao, nikad u životu neće biti sa mnom u kontaktu jer me dečko uopšte ne interesuje, rekla je ona.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:13

Maja Marinković se snima gola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track