SIN CRNOGORSKOG BIZNISMENA I BIVŠE VODITELJKE RASTE U PRAVOG FRAJERA: Ponosna mama objavila fotku sa plaže (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

SIN CRNOGORSKOG BIZNISMENA I BIVŠE VODITELJKE RASTE U PRAVOG FRAJERA: Ponosna mama objavila fotku sa plaže (FOTO)

Stars -

Od voditeljke Rade Radenović dugo nije bilo ni traga, ni glasa. Sa malih ekrana „nestala“ je još 2018, a poslednji post na Instagramu objavila je pre dve godine.

Rada Radenović
foto: Marina Lopičić

Iako je vodila mnoge rado gledane emisije, a sama uživala u velikoj popularnosti, nikada nije krila da najvećim uspehom smatra sina Petra, koga je rodila 2010. godine.

O njenoj vezi sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem mediji su naširoko pisali, tim pre što je on u to vreme imao suprugu i dvoje dece.

Petar Milić, koji je u februaru napunio 13 godina, izrastao je u lepog tinejdžera, a kako danas izgleda saznali smo zahvaljujući ponosnoj mami koja je objavila njegovu sliku s plaže.

Rada Radenović
foto: Printskrin/Instagram

Rada Radenović važila je za jednu od najlepših žena na javnoj sceni i danas je podjednako atraktivna, ali pred matičara nije stala.

− Ozbiljno doživljavam brak i to je razlog zbog čega se nikad nisam udala iako sam imala mnogo udvarača. Babe kažu nikada ne treba reći da nešto nikada nećeš uraditi, a ni ja nisam isključiva po prirodi. Nikada ne generalizujem situaciju, tako da ostavljam mogućnost udaje – rekla je svojevremeno.

Rada Radenović
foto: Printskrin

− Muškarac koji bi mene osvojio i za koga bih se udala mora da bude veliki kao planina i jak kao stena. Trenutno takvog nema pored mene i generalno mislim da se još nije rodio – naglasila je.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track