UHVAĆEN DA MOLI ZA HRANU, ŽENA I ĆERKA MU ŽIVE U AMERICI! Zmaj od Šipova nestao iz javnosti, komšije sad tvrde da pliva u novcu!
Foto: Nebojša Mandić

UHVAĆEN DA MOLI ZA HRANU, ŽENA I ĆERKA MU ŽIVE U AMERICI! Zmaj od Šipova nestao iz javnosti, komšije sad tvrde da pliva u novcu!

Stars -

Ilija Grahovac, javnosti poznatiji kao Zmaj od Šipova od prvog svog pojavljivanja u javnosti privlači veliku pažnju.

On je nakon rijaliti karijeri nestao iz medija, izgubio mu se svaki trag i glas, i kako kažu oni koji ga poznaju, javnost ga trenutno ne zanima.

Zmaj od Šipova
foto: Printscreen/TikTok

Pričalo se da živi na rubu egzistencije, da čak i moli komšije za hranu, a izvori kažu da je situacija kod njega sada sjajna i da pliva u novcu.

- Zmaj poseduje dosta zemlje, može da kupi pola Šipova koliko ima novca. Poseduje ergelu od 100 konja, a ima i preko 140 goveda - rekao je nedavno izvor za Blic i dodao da Zmaj ima ženu u Americi:

- Sa njom je iz ljubavi dobio ćerku Milicu. Stalno im pomaže, šalje novac. Viđa Milicu često, ona dolazi kod njega.

Zmaj od Šipova
foto: Zorana Jevtić

Takođe, pričalo se i da ima roba Dragojla kojeg koristi da radi poslove umesto njega.

- To je njegov posinak. Njemu će ostaviti čitavo imanje. Zmaj nema muških naslednika, jer mu je brat poginuo pre dve godine, taj Dragojlo živi kod njega u kući i radi. Zmaj ga smatra za člana porodice, sve će mu prepisati - rekao je za medije jedan njegov komšija.

Kurir/ Republika

Bonus video:

02:15

GEJ AFERA TRESE ESTRADU! Vesna Rivas za Kurir TV prokomentarisala ljubav PEVAČA I FRIZERA: Znam ko još VARA ŽENU SA MUŠKARCEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja