PEVAČKA JE MUKA PREGOLEMA! Naše pevačice iskreno o podmetanjima s kojima su se sretale tokom karijere: OVO IM JE NAJTEŽE PALO
Foto: Kurir TV

kurir tv

PEVAČKA JE MUKA PREGOLEMA! Naše pevačice iskreno o podmetanjima s kojima su se sretale tokom karijere: OVO IM JE NAJTEŽE PALO

Stars -

Da na estradi nije lako to svi znamo. Laži, spletke, podmetanja - to je našim zvezdama svakodevica.

Kako se nose sa nepravdom u poslu otkrile su pred kamerama Kurir televizije.

- Nepravda je uvek prisutna konstantno. Dobro se nosim s tim iako nije lako. Mnogo više zaslužujem, ali takav ti je život - kaže Jovana Tipšin.

- Monopoli u poslu mi najviše smetaju, menadžeri, držanje diskoteka. Kad imate svoje hitove i godine iza sebe, ne može niđta da vas poljulja - dodaje Jovana.

02:54

PEVAČKA JE MUKA PREGOLEMA! Naše pevačice iskreno o podmetanjima s kojima su se sretale tokom karijere: OVA JE NAJČEŠĆA

Ni njene mlađe koleginice nisu pošteđene kada su estradne nepravde u pitanju.

- Ne mogu baš da se setim, verovatno je bilo teže na početku karijere. Svi su grublji prema mladim pevačicama - iskrena je Milica Jokić.

Prema Jelleni su bile nekorektni i na estradi, ali i na drugom poslu kojim se bavila.

- Bili su nepravedni u jendoj javnoj ustanovi u kojoj sam radila. A mislila sam da se to dešava samo nama na estradi. Kad si u firmi tog tipa, prinuđen si da živiš s tim ljudima koji tu rade do penzije. Podmetanja na estradi lakše proživiš - kaže Jellena.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:10

DIDI DŽEJ VIŠE NIJE SAMO PEVAČICA! Pokrenula novi biznis u srcu Beograda i poručuje da nema nameru DA SE ZAUSTAVI NA OVOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track