"NIJE NI ĆURAN HTEO NA SVADBU…" Željko Mitrović u transu na letovanju, klinci se provode, on ušao u vodu i LUDIJE (VIDEO)
Foto: Printscreen

provod

"NIJE NI ĆURAN HTEO NA SVADBU…" Željko Mitrović u transu na letovanju, klinci se provode, on ušao u vodu i LUDIJE (VIDEO)

Stars -

Željko Mitrović nalazi se u Francuskoj odakle se oglasio na društvenim mrežama putem i pokazao kako uživa.

- Kako polako shvatam da se na ovom letovanju neću naspavati, nisam rekao da neću ogluveti i poludeti, možda mi je bolje da se ugledam na našeg jagodinskog tropskog tebru i da "zaplešem i za pojas zadenem". Mudri kažu: "Nije ni ćuran hteo na svadbu….". P.S. Kad ne možeš da ih pobediš, ti im se pridruži - napisao je Željko Mitrović u opisu jednog klipa, u kojem ga vidimo kako ulazi u vodu i đuska u blizini klinaca.

-St. Tropez, pa Monte Karlo, i rekoh: "Aj, treća sreća, da se lepo odmorim i naspavam u Kanu"... Kakva crna sreća, ulete mi DJ festival u sred plaže! - naveo je on u drugoj objavi.

- Istina, DJ Žex voli DJ Snake, ali kad odspavam malo, brate mili! Nema veze, ali u produzetku snimka je i naš tropski tebra sa đipanjem u vodi na parajliski način! I mi konja za trku imamo! - dodao je Željko.

Podsetimo, Željko je napustio Monte Karlo i otišao za Francusku jer ga je policija zaustavil dok je vozio skejt.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:08

Pogledajte kakav kraljevski apartman ima Željko Mitrović u Set Tropeu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track