FUDBALER JE SEKAO PO VRATU, A BARANIN UBIJEN POSLE PIĆA S NJOM: Ovo je burna prošlost Soraje Vučelić, DVA automobila joj razneli
Foto: Dado Đilas, Shutterstock, Privatna arhiva, Ilustracija

FUDBALER JE SEKAO PO VRATU, A BARANIN UBIJEN POSLE PIĆA S NJOM: Ovo je burna prošlost Soraje Vučelić, DVA automobila joj razneli

Stars -

Starletu i bivšu učesnicu rijalitija Soraju Vučelić, koja trenutno boravi u Crnoj Gori, navodno je policija u Budvi odvela na trežnjenje jer joj je alko-testa pokazao da je u alkoholisanom stanju. Ona je posle dva i po sata pošto je provela na trežnjenju i puštena, a po nju je došla prijateljica.

Ovo nije prvi put da je Soraja završila u policijskoj stanici - pre sedam godina kao bomba je odjeknula vest da je Soraja uhapšena "u vezi sa jednom istragom ubistva" u Tivtu, ali je ona to tada oštro demantovala.

U žiži javnosti našla se i 2018, kada joj je zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima, jer se njeno ime našlo na listi bezbednosno interesantnih osoba. Zbog čega je tačno zabranjen ulazak nije obnarodovano, ali se sumnja da je reč o sumnjivim vezama koje su atraktivne devojke poput Soraje Vučelić imale sa kriminalnim miljeom.

Soraja Vučelić, Soraja
foto: Kurir

Njen džip je "rendž rover" zapaljen je 2015. a pet godina posle je zbog tog incidenta uhapšen u Crnoj Gori Podgoričanin Zlatko R. Njegovom saučesniku Dragoslavu M. lisice su stavljene nešto ranije. Kako je tada navedeno u saopštenju crnogorske policija, njih dvojica se sumnjiče da su 2. novembra 2015. oko 20 časova, u City kvartu, podmetnuli požar na “rendž roveru” Vučelićeve. Od samog početka istrage, pisale su tada podgoričke Vijesti, spominjalo se Radevićevo ime, a policija je proveravala da li je on upravljao automobilom koji je ostavljen nadomak zapaljenog džipa, a potom pobegao.

Samo godinu dana nakon paljenja džipa u Crnoj Gori, Soraji je zapaljen skupoceni "maserati" u srpskoj prestonici.

Vučelićeva se našla u središtu istrage nakon ubistva Baranina Armina Muse Osmanagića. Kobnog dana Soraja je sedela u Osmanagićevom kafiću "Sevoja" i to za njegovim stolom. Navodno, trebalo je da od Osmanagića uzme “masarati” za potrebe snimanja svog spota.

Nedugo posle njenog odlaska, Osmanović je ubijen. Starletu je, na zahtev barske policije, o tom slučaju, tačnije o njenim saznanjima o likvidaciji, saslušali inspektori beogradske Policijske uprave. Zbog ubistva Osmanagića saslušavana je tri sata i to povodom navodnih veza koje ima sa podzemljem u Beogradu, konkretno sa osobama iz klana Luke Bojovića, čija je desna ruka u Crnoj Gori bio pokojni Luka Đurović.

Soraja Vučelić
foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

U decembru 2015. godine Soraja odlazi na još jedno saslušanje, u Palatu pravde u Beogradu, kao svedok zbog pokušaja ubistva. Tada je sudiji morala da objasni šta je videla u noći kada je bila u društvu kik-boksera Dušana Panajotovića, uhapšenog zbog sumnje da je počinio pokušaj ubistva Sanjina Štilića iz Valjeva ispred jednog kluba u Beogradu.

Panajotović je pred starletom, nakon tuče, izvadio pištolj i zapucao na Štilića i tom prilikom ga teže ranio.

Soraja Vučelić dovodi se u blisku vezu i sa Kotorankom Željkom Rolović, čuvenom madam Željkom, uhapšenom zbog sumnji za posredovanje u prostituciji, što je optužena i sama priznala. Zajedničke fotografije otkrile su da su madam Željka i Soraja bliske prijateljice i da su obe blisko povezane sa osobama kriminalne pozadine.

Željka Rolović
foto: Printscreen Facebook

Soraju Vučelić isekao je nožem fudbaler Crvene zvezde Stefan Mihajlović sredinom 2016. godine. Naime, on je njoj naneo povrede po stomaku i vratu, međutim ona je odlučila da ovaj incident zaboravi i ne tuži fudbalera. Zbog ovog incidenta, Soraja je završila i u svetskim medijima, a neko vreme provela je u Crnoj Gori i Monaku, dok se prašina nije slegla.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

"Kao što sam već rekla, neću tužiti Stefana. Zbog procedure i on je pozvan na saslušanje, tako su mi rekli", rekla je tada Soraja i dodala: "Čuli smo se u međuvremenu i sve sam mu oprostila, jer on nije nasilnik."

kurir.rs

Bonus video:

00:13

MINIĆ I GOLE NOGE! ZIMA IM NE MOŽE NIŠTA: Ana Korać i Soraja pozirale na Jahorini, nema ko se nije okrenuo za njima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track