02:10

Milica Pavlović intervju

otvorila dušu za kurir

ROĐENDANSKI INTERVJU MILICE PAVLOVIĆ! Pevačica otkrila šta je ZAMISLILA, odgovorila Sari Jo, a onda šokirala: Dešavalo se nešto...

Stars -

Milica Pavlović večeras je napravila žurku povodom svog 32. rodjendana. Pevačica se pojavila sva u belom i vrlo raspoložena stala pred medije i odgovorila na sva pitanja

Milica nam je najpre otkrila da joj želja i da se svi ovde okupimo sledeće godine ponovo i da joj koncert u Areni bude uspešan, ali i da nađe dobrog čoveka.

Milica Pavlović, Rođendan
foto: Petar Aleksić

Pavlovićeva nije mogla da se ne osvrne i na jedan neprijatan događaj s kojim se susrela u prethodnom periodu, kada se društvenim mrežama proširila informacija da navodno nije htela da nastupa u jednom klubu, jer je bilo malo prisutnih.

Milica Pavlović, Rođendan
foto: Petar Aleksić

- Dešavalo se nešto iza kulisa, necu da otkrivam šta, ali morate da znate da bih ja pevala i za jednog čoveka, ali ne bih o tome jer je lep povod, ali morate da znate da sam ja profesionalac i da bih pevala i za deset i za pet, ali i za jednog čoveka - bila je iskrena Pavlovićeva.

Kako je nedavno pevačica Sara Jo iskomentarisala Pavlovićevu u negativnom kontekstu, Milica je i na to imala odgovor.

Milica Pavlović, Rođendan
foto: Petar Aleksić

- Ne znam zašto je Sara Jo rekla da se ne poznajemo. Pre deset godina smo pile kafu na aerodromu sa njenim tatom i vodile smo jedan lep razgovor - iskrena je bila Milica.

S obzirom na to, da je naziv Miličine žurke je "Leo party" po albumu "Lav" koji je nedavno izdala, pevačica nam je otkrila je prezadovoljna kako je prošao kod publike.

- Nisam se pokala zbog albuma jer je doživeo veliki uspeh i pored starih pesama publika peva sve nove hitove- iskrena je bila Milica u razgovoru za Kurir.

Šta je još Pavlovićeva imala da kaže na ovu temu, možete poslušati u snimku iznad.

Kurir.rs

Bonus video:

02:10

Milica Pavlović intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja