MERLIN U PULI PRIREDIO MAGIJU POD OTVORENIM NEBOM! Srce publici ostavio na dlanu i spektakularnim koncertom oborio sve REKORDE!
Foto: Željko Vidinović

MERLIN U PULI PRIREDIO MAGIJU POD OTVORENIM NEBOM! Srce publici ostavio na dlanu i spektakularnim koncertom oborio sve REKORDE!

Stars -

Dino Merlin kao krunu svoje višedecenijske karijere najavio je koncerte kako u Beogradu tako i u regionu. Za svaki spektakl se tražila karta više, a za nastup u Puli ne postoje adekvatne reči.

Dino Merlin
foto: Željko Vidinović

Kurir je prisustvovao tonskoj probi legendarnog pevača koji je i pre spektakla okupio veliki broj prolaznika čim su čuli njegov glas i taktove muzike. Dino je bio u opuštenom izdanju, a mi smo zabeležili kadrove sa generalne probe samo sat vremena pre ponoći.

Dino Merlin
foto: Željko Vidinović

Nekoliko sati pre početka spektakla, horda ljudi se skupljala ispred arene, nestrpljivo čekajući prve taktove svoje omiljene muzike. Brzinom svetlosti svako mesto je bilo puno, a magija je trajala do kasno u noć. Omiljeni čarobnjak pevao je satima ispod otvorenog neba, a publika je uživala u njegovom dugogodišnjem stvaralaštvu.

Dino Merlin
foto: Željko Vidinović

Merlin je još jednom potvrdio status mega zvezde i objasnio zbog čega vrtoglavo puni arene širom regiona.

Dino Merlin
foto: Edvin Kalić

Podsetimo, euforija ni u Beogradu nije izostala, zabeleženi su ogromni redovi ispred Arene i na mnogim prodajnim mestima jer su fanovi satima čekali u redu da dođu do ulaznice za spektakl ovog najtraženijeg izvođača na Balkanu.

Ovo će biti osmi put u karijeri da je Dino Merlin potpuno i u rekordnom roku rasprodao najveću arenu u srpskoj prestonici.

Bez i jednog plakata i bez ikakve reklame osim objave datuma koncerta na društvenim mrežama i u medijima, sarajevski muzički čarobnjak postiže rekord za rekordom, trijumf za trijumfom. Uspeh na box office-u krunski je dokaz kvaliteta u zabavnoj industriji, a Dino Merlin, u korak sa svetskim trendovima, svakodnevno pokazuje i dokazuje koliko je zaista postao nedostižni muzički superstar nakon 40 godina karijere.

Kurir.rs

Bonus video:

00:38

DINO MERLIN OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA OČIJU PUNIH SUZA: Pevač sa kndelom u grlu jedva otpevao čuveni hit PANONSKOG MORNARA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track