ŽESTOKI MOMAK NAPRAVIO HAOS SLAĐI! Starleta uplovila u romansu sa Bebicom, a sad strepi zbog bivšeg: Evo šta ona planira da URADI
Foto: Printscreen Instagram

karambol

ŽESTOKI MOMAK NAPRAVIO HAOS SLAĐI! Starleta uplovila u romansu sa Bebicom, a sad strepi zbog bivšeg: Evo šta ona planira da URADI

Stars -

Nakon turbulentnog raskida sa Miljanom Kulić i žestokim ratom sa njenom porodicom, Nenad Macanović Bebica rešio je da nadoknadi propušteno vreme i pridruži se čarima slobodnog mladalačkog života.

Naime, Bebica je uplovio u romansu sa bivšom zadrugarkom Slađom Lazić, koja važi za fatalnu crnku.

Međutim, veza nije ni počela, a oni su naišli na probleme. Žestoki momak napravio je haos Slađi, jer je uplovila u vezu sa Bebicom, a da sa njim nije sve odnose raščistila.

- Žestoki momak kog Slađa krije od javnosti, napravio je veliki problem bivšoj zadrugarki. Naime, on je preko medija saznao da je Slađa u vezi sa Bebicom i odmah ju je pozvao na telefon. Njih dvoje nikada nisu definisali svoj odnos, ali su bili u ljubavnoj romansi s vremena na vreme. Kako je sada pročitao da Slađa sa drugim, urlao je preko slušalice i rekao da odmah raskine sa njim - priča izvor blizak Slađi i dodaje:

- Ona mu je objasnila da nije sa njim u vezi i da želi da se posveti romansi sa Bebicom. Nakon toga je besno prekinuo i od tada je više nije nijednom pozvao - zaključuje izvor za medije.

Slađa Lazić
foto: Printscreen Instagram

Ovim povodom se i Slađa oglasila:

- Žestoki momak mi pravi problem. Moraću sve da rešim sa njim - kratko je izustila ona za medije.

Podsetimo, Bebica je odlepio za fatalnom Slađom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja