TAŠTA MU NIJE DONELA SREĆU! Ceca otišla da navija za zeta Gudelja, a evo kako su se zabavljale Lidija i Anastasija na tribinama
Foto: Pritnscreen/Instagram, AP Darko Vojinovic

TAŠTA MU NIJE DONELA SREĆU! Ceca otišla da navija za zeta Gudelja, a evo kako su se zabavljale Lidija i Anastasija na tribinama

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je sa sestrom Lidijom Ocokoljić pravila društvo ćerki Anastasiji Ražnatović i pratila utakmicu zeta Nemaje Gudelja u Grčkoj.

Naime, u Atini su se Mančerster siti i Sevilja borili za osvajanje Superkupa Evrope, a Anastasija, Ceca i Lidija došle su da bodre Nemanju Gudelja, koji igra za španski klub.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Pritnscreen/Instagram

Regularni deo utakmice bio je završen nerešenim rezultatom, da bi Sevilja izbugila nakon izvođenja jedanaesteraca. Pre nego što je Gudeljev tim izgubio utakmicu, Ceca se na tribinama usnimila sa ćerkom i sestrom, čiju je pažnju pokušala da privuče.

- Ko? - nadovezala se Lidija, koja je pratila šta se dešava na terenu i oko njih.

00:27

Ceca bodrila zeta Gudelja na utakmici

- Moj deda! Ti! Zašto? - nastavila je Ceca, a Lidija je počela da se smeje i da maše u kameru.

Ceca je usnimila i nekoliko detalja sa utakmice, izlazak fudbalera na teren, kao i razvlačenje zastave Sevilje sa grbom, ali se nije oglašavala nakon Nemanjinog gubitka.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Pritnscreen/Instagram

Anastasija i Gudelj su se početkom jula verili na Ibici, a Ceca je nedavno prvi put progovorila o ovome.

Jako je bitno kada se neko potrudi, a on se zaista potrudio, kada vidite da se neko trudi oko vas onda vam i pokazuje koliko mu je stalo. Važna je pažnja, džaba vam sve, ako vam nije prezentovano na lep način, na način koji ženi imponuje i prija, a to je da oseti ljubav - istakla je Ceca, pa se osvrnula na odnos sa unucima:

- Što se mojih unuka tiče, tretiram ih kao da su mi deca - rekla je pevačica nedavno u emisiji "Ekskluzivno".

kurir.rs

Bonus video:

03:16

Ceca Ražnatović stigla na finale Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track