GLAMUR NA CRVENOM TEPIHU Džejla Ramović je ZASENILA svetske lepotice u Veneciji, jedan detalj oko vrata ostavlja sve bez teksta!
Foto: Printscreen

Elegancija

GLAMUR NA CRVENOM TEPIHU Džejla Ramović je ZASENILA svetske lepotice u Veneciji, jedan detalj oko vrata ostavlja sve bez teksta!

Stars -

Dve večeri ranije, svečano je otvoren jubilarni 80. Međunarodni filmski festival u Veneciji koji će trajati do 9. septembra. Sinoć je, pored slavnih zvezda, ovim glamuroznim crvenim tepihom prošetala i prelepa Džejla Ramović. Pevačica nije prošla neprimećeno, a evo šta je obukla za ovu priliku.

Naime, mlada pevačica je bila oličenje elegancije i sofisticiranosti - iako nije nosila haljinu. Džejla Ramović se za filmski festival u Veneciji odlučila za roze kombinezon bez naramenica koji je savršeno oblikovao njen dekolte. Korset je pratio njenu vitku figuru dok su ravne nogavice dale efekat još dužih nogu.

Džejla Ramović
foto: Printscreen

Posebno zanimljiv detalj bila je "jednostrana mašna", odnosno pojas koji je isticao struk i dugi "veo" koji je činio da kombinezon izgleda kao haljina iz određenih uglova.

Naravno, detalj koji je privukao sve je dijamantska masivna ogrlica oko vrata i minđuše sličnog dizajna.

Džejla Ramović
foto: Printscreen

Džejla zna da uz ovakav nakit šminka i frizura moraju da budu svedenije, tako da je kosu vezala u glatki, niski rep, a šminka je bila vrlo prirodna - uz malo jači ajlajner koji je istakao njene zelene oči.

kurir.rs/blicžena

Bonus video:

00:12

Džejla Ramović vrela kao nikad dosad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track