KO JE ŽENA ZBOG KOJE LAKIĆ PLAČE? Rodila mu dete, roditelji je se ODREKLI zbog eksplicitnog snimka, bila u dugovima zbog KOCKE
Foto: Happy screenshot

FOTO

KO JE ŽENA ZBOG KOJE LAKIĆ PLAČE? Rodila mu dete, roditelji je se ODREKLI zbog eksplicitnog snimka, bila u dugovima zbog KOCKE

Stars -

Nikola Lakić, vratio se na velika vrata u rijaliti "Zadruga 7 - Elita". On je još pre samom ulaska priznao da će ukoliko mu se desi da se zaljubi u "Eliti" prevariti svoju suprugu Aleksandru Coku i šokira, a sa njom inače ima dete.

Malo ko zna da je Nikolina supruga Aleksandra ostala trudna sa njim još dok je boravila u rijalitiju "Parovi" 2018. godine. Ona je tada u rijalitiju uradila test za trudnoću i on je pokazao da je u blagoslovenom stanju i da se nalazi u drugom mesecu.

- Želim da se zahvalim klinici, tek sam od danas svesna ove situacije. Trudna sam 2 meseca, 31. jula ili 2. avgusta je termin za porođaj. Nikola non stop plače, ne mogu više da ga gledam - rekla je tada Coka.

- Voleo bih da sam išao danas sa njom, ali nadam se da ću na sledeću kontrolu ići. Jako sam emotivan i samo cmizdrim - rekao je tada otac deteta Nikola Lakić.

Coka je zbog ljubavi sa Nikolom doživela i da su je se roditelji odrekli javno u emisiji još dok su bili u pomenutom rijalitiju:

- Ovo je nešto najgore što roditelj može da doživi od ženskog deteta. Treba da te bude sramota, nisi svesna šta si uradila. Ne znam koji je prag sramote tvoje, Aleksandra. Dosta nam je svega, glupačo jedna. Tata ti je poručio da ti nikada neće doći u vilu. Zagorčala si život i nama i sebi. Neka te izbace, bruko i sramoto. Stidim se što sam ti majka - rekla je očajna žena, dok je Coka to mirno slušala.

Njoj je i nepoznati muškarac još pre nego što je postala učesnica rijalitija slao novac kako bi platila svoje kockarske dugove, a kako je ona tada izjavila on od nje nije tražio ništa za uzvrat, međutim malo ko je tada poverovao u tu priču:

- Nisam ništa dala, nisam ispala nemoralna, a dobila sam pare - izjavila je Coka, što je malo ko od ukućana poverovao.

Podsetimo, Nikola Lakić je nedavno tokom dnevne emisije ''Pitanja gledalaca'' brutalno opleo po Ani Ćurčić, koja tvrdi da nikada nije imala poroke i da se nije kockala, za razliku od Zvezdana Slavnića.

Kurir.rs

Bonus video:

03:09

Nikola Lakić- Ako prevarim ženu neka i ona uradi isto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track