POGLEDAJTE MAJINU NOVU POZADINU OD 850 KUBIKA: Marinkovićeva uhvaćena u noćnom provodu, muškarci u stavu "MIRNO" (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

zadovoljna sobom

POGLEDAJTE MAJINU NOVU POZADINU OD 850 KUBIKA: Marinkovićeva uhvaćena u noćnom provodu, muškarci u stavu "MIRNO" (FOTO)

Stars -

Bivša učesnica "Zadruge" i starleta Maja Marinković nedavno je u zadnjicu stavila silikonske implante, a sada, kada je ponosno pokazala novu guzu, svi se pitaju da li je preterala sa uvećavanjem ili se samo zaigrala sa fotošopom.

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

S obzirom na to da je odlučila da ode pod nož kako bi uvećala zadnjicu koju je, kako sama kaže, "zapostavila" na listi estetskih zahvata, njeni fanovi su se uplašili da starleta ovaj put ne pretera. Međutim, Maja nema problem sa tim šta će ko da misli, pa je poslednjim fotkama iznenadila pratioce na pomenutoj društvenoj mreži.

Bivša rijaliti učesnica sinoć je ozašla u provod sa Žanom Đorđević, a na društvenim mrežama bile su jako aktivne i sa svojim pratiocima su delile sve detalje ludog provoda. Marinkovićeva je u izlazak odlučila da obuče usku suknju koja ističe njenu novu zadnjicu, pa se tokom snimanja sve vreme okretala ka kameri i pokazivala kako je ispala njena urađena pozadina.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Marinkovićeva je uvek isticala da joj je velika želja bila da odradi ovaj zahvat na sebi, a kako je istakla posle ovoga prestaje sa korekcijama jer je na sebi uradila sve što je želela i izgled dovela do savršenstva.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Podsećamo, popularna starleta se 31. avgusta na jednoj privatnoj klinici podvrgla operaciji zadnjice, te u svoju već pozamašnu pozadinu ugradila čak 850 kubika. Međutim, zbog mogućih kompikacija koje prate ovaj zahvat, Maji su doktori naložili strogo mirovanje i prvih 14 dana morala je da leži na stomaku, dok potpuni oporavak traje mesec dana.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:09

Maja Marinković pokazala novu zadnjicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja