"PEVAO SAM VOKALE ZA ALBUM LEPE BRENE, U DŽAKOVIMA SMO NOSILI PARE" Đorđe David nema dilemu: Oni su mašina za novac! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

kurir tv

"PEVAO SAM VOKALE ZA ALBUM LEPE BRENE, U DŽAKOVIMA SMO NOSILI PARE" Đorđe David nema dilemu: Oni su mašina za novac! (VIDEO)

Stars -

Lepa Brena je svojom harizmom i glasom maltene osvojila srca mnogobrojne publike, pa je tako jedna od prvih asocijacija tog vremena.

Iako znamo da živi raskošnim životom, Đorđe David je ugasio svaku sumnju ako je neko imao.

Naime, on je pevao vokale za jedan njen album, a detaljnije o tome je rekao dok je gostovao u emisiji "Divan šou".

00:45

PEVAO SAM VOKALE ZA ALBUM LEPE BRENE, U DŽAKOVIMA SMO NOSILI PARE Đorđe David nema dilemu: Oni su mašina za novac!

- Jedna priča apropo albuma "Hajde da se volimo" pokojni Kovač je to radio, a ja sam tada prvi put imao priliku da upoznam tu ekipu. Ja sam pevao, dosta nas iz rok en rola, vokale na pesmama iz tog albuma. Tada je Krle iz Generacije 5 svirao gitare, ja pevao bek vokale. Bilo je četiri pesme, jedna balada, a čak je i pesma "Hajde da se volimo". Znam samo da smo uzeli neverovatnu lovu. Muzičari koji su svirali na tim numerama, oni su u džakovima nosili pare napolje. To je ozbiljna mašinerija - rekao je David.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track