SAD JE NA BEZBEDNOM! Ljupkin BENTLI vraćen pravom vlasniku, pevačica ga slupala, a POPRAVKU platio neko drugi
Foto: Mondo/Stefan Stojanović, Kurir, Shutterstock

Epilog

SAD JE NA BEZBEDNOM! Ljupkin BENTLI vraćen pravom vlasniku, pevačica ga slupala, a POPRAVKU platio neko drugi

Stars -

Skupoceni "bentli", koji je vozila Ljupka Stević, a kojeg je oštetila u sudaru još 2012. godine, vraćen je pravom vlaniku Bobanu Stojiljkoviću.

Podsetimo, tad je zvanicno saopšteno da je Dragiša Simić, tadašnji načelnik Uprave saobračajne policije, upravljao kolima, a postavljalo se i pitanje zašto je taj automobil vozio neko ko nije zaposlen u MUP i ko je dao kola pevačici!

General Simić i Ljupka Stević
General Simić i Ljupka Stević

- O mnogim stvarima u policiji dugo se ćutalo, ali jednostavno sve mora da se istera na čistac. Strašno je da se državna imovina koristi u privatne svrhe i da neko koristi automobile kako im je volja. Niko u policiji ni na koji način ne želi da ulazi u bilo čije privatne odnose i prijateljstava, ali što je mnogo, mnogo je. Dati nekom automobil od 250.000 evra da se švrćka i da pritom napravi udes, a da za to nikad ne odgovara, što je mnogo mnogo je, sve ide iz džepa gradana - naveo je tada izvor iz MUP, dodajuci da "slučaj bentli", osim kriminalisticke policije, ispitila i unutrašnja kontrola.

General Simić i skupoceni bentli koji se povezivao i sa Darkom Šarićem
General Simić i skupoceni bentli koji se povezivao i sa Darkom Šarićem

Skupoceni automobil, kako je Kurir pisao nestao je iz MUP, ali kako smo saznali, Služba unutrašnje kontrole ga je pronašla, i to u jednom beogradskom servisu za automobile. Posle određenog vremena automobil je vraćen vlasniku i slučaj je zatvoren.

Ljupka Stević, Dragiša Simić
foto: Damir Dervišagić

Od tada u odnosu između Ljupke i Simića stvari su se drastično promenile. Postali su neprijatelji, pa je pevačica pre četiri godine i njegov džip kamenovala kada je saznala da je vara.

štampano izdanje 3.10.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs

01:34

“OVO ŠTO JE PROŠLO PORED NAS JE POKRETNO ČUDO!” Ljupka Stević komentarisala frajera na ulici, a onda otkrila NA KAKVE TIPOVE PADA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track