"DRAGANIN SPOT KOŠTAO JE 5.000 MARAKA, A PLATA JE BILA 5" Beba otkrila detalje sa ekranizacije hita KAŽI MI: Smrzavali smo se
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

"DRAGANIN SPOT KOŠTAO JE 5.000 MARAKA, A PLATA JE BILA 5" Beba otkrila detalje sa ekranizacije hita KAŽI MI: Smrzavali smo se

Stars -

Prva epizoda novog zabavnog formata "Rame uz rame sa Draganom" pokupio je sve simpatije gledalaca, a već u drugoj Dragana Mirković otkrila je tajne sa početka karijere što je publika željno iščekivala.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Glavni koreografi i članice žirija su Draganine saradnice Beba i Jovanka iz nekadašnje grupe Bit strit, koje su se prisetile svoje saradnje s Draganom na spotu za pesmu "Kaži mi".

00:32

DRAGANIN SPOT KOŠTAO JE 5.000 MARAKA A PLATA JE BILA 5 Beba otkrila detalje sa ekranizacije hita KAŽI MI: Smrzavali smo se

Upravo je koreografija za ovu numeru bila prvi zadatak za takmičare.

Dragana Mirković, Rame uz rame sa Draganom
foto: Printscreen

- Spot za pesmu "Kaži mi" radili smo s rediteljem Zlim. Spremali smo se u nekom periodu pre toga. U tom momentu spot je bio plaćen 5.000 maraka, a plata je bila pet maraka. Smrzavali smo se dok smo snimali spot, bukvalno, jer nije bilo grejanja. Imali smo dobru motivaciju, dobru kreaciju i ideje. Dragana je sve to ispratila, reditelj i svi koji su učestvovali. Zadovoljna sam onim što smo mi uradili u tom momentu - prisetila se Beba, dok je Jovanka dodala:

Dragana Mirković, Rame uz rame sa Draganom
foto: Printscreen

- Ja sam došla kasnije, nakon što je taj spot snimljen. Ali sam tu pesmu puno puta odigrala na turnejama i koncertima Dragane Mirković - ispričala je članica žirija.

Dragana Mirković, Rame uz rame sa Draganom
foto: Printscreen

U subotu 21.10. počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:36

ŽELELA SAM DA DONESEM SVET NA NAŠ TEREN Dragana Mirković unela revoluciju u narodnu muziku, a sada šansu daje mladim plesačima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track