SAŠA MATIĆ IMA TAJNI BIZNIS U KOJI ULAŽE ENORMAN NOVAC! Pevač šokirao: Završavam im neke stvari koje oni ne mogu! (VIDEO)
Foto: Kurir štampano, Kurir tv

kurir tv

SAŠA MATIĆ IMA TAJNI BIZNIS U KOJI ULAŽE ENORMAN NOVAC! Pevač šokirao: Završavam im neke stvari koje oni ne mogu! (VIDEO)

Stars -

Saša Matić je od umetnosti napravio unosan posao, a još na početku pandemije korona virusa je proširio biznis i to u vidu građevine.

Naime, pevač gradi luksuzan kompleks na planini Tara, a sve do detalja je otkrio Ivanu Gajiću, voditelju "Divan šou" na Kurir televiziji.

Divan show
foto: Damir Dervišagić

- To smo krenuli moji partneri i ja, odnosno moj menadžer Marko Maksimović i njegovi drugari. Mene su uključili u tu priču negde u doba korone, tada se nije radilo i eto ušao sam u tu priču. Ne razumem se u građevinu, ali eto, ušao sam u to kako bih uložio novac u tako veliki biznis - započeo je Matić, pa nastavio:

- To mi je sigurno jer su to moji ljudi, nema rizika da li će neko da prevari. Ja sam tu neka logistika, završavam neke stvari koje oni ne mogu, a tiče se nekih drugih stvari, papira, dozvola, ali i kao promo lice.

01:29

SAŠA MATIĆ IMA TAJNI BIZNIS U KOJI ULAŽE ENORMAN NOVAC! Pevač šokirao: Završavam im neke stvari koje oni ne mogu!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track