NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA DRAGANE MIRKOVIĆ: Ovaj detalj je svima ZAPAO ZA OKO! Evo kako je izgledala u detinjstvu
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

šou na KUrir tv "rame uz rame sa draganom"

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA DRAGANE MIRKOVIĆ: Ovaj detalj je svima ZAPAO ZA OKO! Evo kako je izgledala u detinjstvu

Stars -

Spektakularni šou "Rame uz rame sa Draganom" na Kurir televiziji već u trećoj epizodi doneo je pravu ekskluzivu. Naime, budući da Dragana Mirković svoj privatni život voli da drži daleko od javnosti, fotografija iz njenog detinjstva su prava retkost.

Folk zvezda u šou "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje svakog vikenda od 20 časova, pokazala je fotografiju iz detinjstva i kako izgledala kao devojčica.

Dragana Mirković
foto: Kurir TV

Dragana u kaputiću sa belom rolkicom i belom tašnicom u ruci zajedno sa sestrom pozirala fotografu, a njih dve su bile identično obučene.

"Rame uz rame sa Draganom" subotom i nedeljom od 20 časova

U subotu 21.10. počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić, Privatna Arhiva

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

03:13

BILA SAM VUKOVAC, NAJBOLJI ĐAK U ŠKOLI Dragana Mirković imala sasvim drugi SAN, zbog ovoga nije htela da postane PEVAČICA

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

kurir.rs

Bonus video:

01:36

ŽELELA SAM DA DONESEM SVET NA NAŠ TEREN Dragana Mirković unela revoluciju u narodnu muziku, a sada šansu daje mladim plesačima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja