LUNA ĐOGANI OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU ĆERKE LANE: Predstavila svetu drugu mezimicu, a ponosna baka Anabela se odmah oglasila!
Foto: Kurir televizija

prelepo

LUNA ĐOGANI OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU ĆERKE LANE: Predstavila svetu drugu mezimicu, a ponosna baka Anabela se odmah oglasila!

Stars -

Luna Đogani pre mesec dana na svet donela još jednu devojčicu po imenu Lana, a mnogi joj zavide na vitkoj liniji nakon porođaja.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Marko Miljković neretko objavljuje idilične trenutke iz zajedničkog doma, ali i simpatične klipove ćerke Mije koja čuva svoju mlađu sestru.

Luna se sada pohvalila na Instagramu i prvi put objavila fotografiju malene Lane, koja kod sebe u rukama drži ukrasnu drvenu pločicu sa natpisom "Pozdrav svete".

- Danas sam napunila mesec dana! Još uvek ne vidite moje lepo lice ali čekam još malo da porastem pa ću vam se otkriti. Mama, tata i sestra su me vodili na neko slikanje, da vam kažem ja sam sve vreme spavala, a jedna divna teta me je slikala i jako mi je prijao njen glas. Lana - napisala je Luna u objavi.

Ubrzo nakon objavljivanja, oglasila se i ponosna baka Anabela Atijas koja je napisala u komentaru "Lane Moje Lepo", na šta je Luna odmah uzvratila srcima.

Anabela Atijas
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track