"MOJA PORUKA JE LJUBAV" Saša Kovačević prokomentarisao ZABRANE u regionu, pa progovorio o ljubavi: Drago mi je što sam sazreo...
Foto: Damir Dervišagić

otvoreno

"MOJA PORUKA JE LJUBAV" Saša Kovačević prokomentarisao ZABRANE u regionu, pa progovorio o ljubavi: Drago mi je što sam sazreo...

Stars -

Saša Kovačević gostovao je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i progovorio o karijeri, svojoj muzici, ali i zabranama u regionu koje su se nedavno dogodile.

Saša Kovačević
foto: Printscreen

- Vremena se menjaju, kao i muzički pravci. Ali najvažnije je biti svoj i ostati dosledan sebi. Zahvalan sam Bogu što čitav niz godina imam publiku koja me prati i voli - rekao je pevač i prokomentarisao zabrane pevača u regionu:

Saša Kovačević
foto: Printscreen

- Jedino što mogu da kažem, ona poruka koju ja šaljem je "ljubav" i tome sam posvetio svoju karijeru,. Ukoliko ne želi da učestvuje u tome, to je njegovo legitimno pravo. Bez obzira na sve ja i dalje radim, ima ljudi koji nas vole i jedva čekaju. Malo je tužno što se to tako dešava, mi pričamo nekim drugim jezikom. Apelujem na sve da probamo da gledamo sve drugačijim očima - rekao je Kovačević.

Saša je progovorio o ljubavnom životu i otkrio da je konačno srećan. Takođe, pohvalio je Iskru, ćerku devojke sa kojom je godinama u vezi.

Saša Kovačević, devojka
foto: ATAIMAGES

- Zahvalan sam Bogu što imam privilegiju da budem srećan i ispunjen u ljubavi. Mislim da je zrelost presudna jer mi muškarci sazrevamo malo kasnije, sve to ide sa godinama. Drago mi je što sam i ja konačno sazreo. Sve u životu je jedna lekcija. U školici je super, Ikica je prepametna devojčica i ima sve petice, ponosan sam - izjavio je Saša.

Kurir.rs

Bonus video:

02:34

SAŠA KOVAČEVIČ SE OSUŠIO NAKON BOLNICE: Ne mogu da budem preterano kreativan i produktivan, I DALJE PRAVIM LUDORIJE, NAPADAM JAKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track