OVA BOGINJA LEPOTE JE SESTRA LUKE JOVIĆA: Muškarci će ODLEPITI kada je budu videli, PRAVA DAMA!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

lepotica

OVA BOGINJA LEPOTE JE SESTRA LUKE JOVIĆA: Muškarci će ODLEPITI kada je budu videli, PRAVA DAMA!

Stars -

Sestra Luke Jovića je mlada lepotica koja je fudbaleru velika podrška.

Od kada se pojavio na velikoj fudbalskoj sceni, Luka Jović je sigurno jedan od igrača o kojem se neprestano piše i priča. Bilo zbog onoga što pokazuje na terenu ili zbog dešavanja van terena, ali Luka je neko ko je gotovo uvek u centru pažnje.

O njegovim igračkim kvalitetima i svemu onome što je postigao u dosadašnjoj karijeri nepotrebno je trošiti reči, ali sa druge strane njegov privatan život je neprestano predmet interesovanja.

Mila Jović
foto: Printscreen/instagram/milla_jovic

Njegov odnos sa suprugom Sofijom od prvog dana je pod budnim okom javnosti, a malo ko zna da je Jovićeva starija sestra Milijana istinska lepotica.

Bez obzira na planetarnu popularnost koju ima njen mlađi brat, nju ne zanima medijsko eksponiranje, ali je pored Sofije ona Lukina najveća podrška i ponosna je na svaki njegov uspeh.

Trenutno živi u Beogradu, ali kada god joj to vreme i obaveze dozvole otputuje kod brata i njegove mečeve neretko isprati sa tribina.

1 / 2 Foto: Printscreen/instagram/milla_jovic

Luka je i sam nebrojano puta do sada isticao koliko mu sestra i njena podrška znači i koliko je ona važna u njegovom životu.

Kurir / Espreso

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track