MILICU PAVLOVIĆ POTRESLA TUŽNA VEST: Najmlađi član njenog tima imao UDES!
Foto: Promo

MILICU PAVLOVIĆ POTRESLA TUŽNA VEST: Najmlađi član njenog tima imao UDES!

Stars -

Pevačica Milica Pavlović održaće 23. decembra koncert u Areni i vredno radi, kako bi svojoj publici pripremila spektakl. Kako je otkrila, koncert će trajati više od dva i po sata, a koreografske probe ima u Zagrebu. Ipak, jedna stvar je totalno poremetila pevačicu pred veliki koncert.

Naime, njen najmlađi plesač imao je udes pre tri dana, a nju je ova vest duboko potresla. Iako je vrlo brzo našla zamenu za njega, priznaje da već sada fali njegova energija.

Milica Pavlović
foto: Printscreen Grand

- Teže mi je kada sam tamo. Ovde nekako uživam. Emotivna sam, pevam, bend svira, pratim taktove i ostalo, a ovamo je šesnaest ljudi, ja sam sedamnaesta na sceni i sve te energije. Sve je dobro na kraju dana, ali mnogo sam se potresla prekjuče, kada je jedan od igrača imao udes. On je možda i najmlađi i baš se onako osetilo kad sam sutradan došla na probu. Ta jedna osoba, koju su već zamenili drugi, fali, fali njegova energija, njegov pogled... Dakle, svako od njih ima svoj momenat u tom šou-programu i samo da izvedemo to onako kako smo zamislili i ja ću biti najponosnija na svetu - ispričala je Milica.

Milica Pavlović
foto: Printscreen

Milica nije želela da otkrije kojom će pesmom otvoriti koncert.

- Ne bih to rekla ni za živu glavu, iskreno! Volim taj faktor iznenađenja kada sam ja u publici i kada odem na neki koncert. Neka dođu i neka se iznenade. Trajanje koncerta je preko dva sata i četrdeset minuta... Tu ima više od 35 pesama - otkrila je pevačica u emisiji "Una, due, tre", te priznala da oseća veliku odgovornost.

- Odgovornost da, dve nedelje imamo do koncerta, ali trema kao trema nije toliko dostupna - zaključila je ona.

kurir.rs/I.L.

Bonus video:

00:12

Milica Pavlović u publici na Prijinom drugom koncertu u Zagrebu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track