OVO JE SAMO NJOJ POŠLO ZA RUKOM! Dragana Mirković održala najduži koncert u ISTORIJI, a onda je doživela šok: Fan mi je pokazao...
Foto: Printscreen Kurir Tv

GLEDAĆETE U "RAME UZ RAME SA DRAGANOM"

OVO JE SAMO NJOJ POŠLO ZA RUKOM! Dragana Mirković održala najduži koncert u ISTORIJI, a onda je doživela šok: Fan mi je pokazao...

Stars -

Dragana Mirković, u 21. emisiji "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje subotom i nedeljom 20 sati na Kurir televiziji, otkrila da je upravo ona održala najduži koncert, koji je trajao čak četiri sata.

Dragana je priznala da je pred kraj samog nastupa mikrofon prestao da radi, a onda je doživela šok, kada joj je jedan od fanova iz publike otkrio šta se desilo.

Dragana Mirković
foto: Printscreen Kurir Tv

- Najviše ću pamtiti po tome, kao i moji fanovi, što je trajalo četiri sata. Najduži koncert u istoriji. Negde sat vremena pred kraj, moj mikrofon je prestao da radi. Ja razmišljam šta je sa mikrofon, a neko iz publike mi pokazuje na telefonu "crkle baterije"- iskrena je bila Mirkovićeva, a šta za nju predstavlja izlazak na scenu saznaćete u večerašnjoj emisiji koja se emituje u 20 časova na Kurir televiziji.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom" emituje se svake subote i nedelje od 20 časova.

Rame uz rame sa Draganom, Dragana Mirković
foto: Kurir Televizija

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Pomereni koncerti za 16. i 17. februar

Zbog smrtnog slučaja u porodici Dragane Mirković, koncerti koji su bili zakazani za 29. i 30. decembar pomereni su za 16. i 17. februar 2024. godine. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:27

DA LI JE OVO REALNO? POLA FRAJER POLA DRAGANA MIRKOVIĆ?! Takmičar pokazao neverovatnu moć transformacije u koreografiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja