DŽEJOVU BIVŠU ŽENU JEDVA PREPOZNALI NA PREMIJERI: Živi skormno i povućeno, a evo zašto je niko nije prepoznao (FOTO)
Foto: Ata Images

DŽEJOVU BIVŠU ŽENU JEDVA PREPOZNALI NA PREMIJERI: Živi skormno i povućeno, a evo zašto je niko nije prepoznao (FOTO)

Stars -

Premijeri filma “Nedelja”, nostalgičnoj priči o životu Džeja Ramadanovskog, prisustvovala je i njegova porodica. Crvenim tepihom prošetale su njegove ćerke Ana i Marija, koje su legendarnom Dorćolcu bile mezimice i centar sveta.

ćerke Džeja Ramadanovskog
foto: Ata Images

Marija je nasledila očev talent i bavi se muzikom, završila je i školu za negu lepote, a nedavno se udala za dugogoišnjeg partnera Stefana Davidovića.

Džejova starija ćerka Ana živi daleko od svetala reflektora i ne zanima je javni život. Udala se za pevača Adila Maksutovića, s kojim je dobila dvoje dece.

Iako je prošlo dosta vremena otkako smo je poslednji put videli, fotografi su na premijeri uspeli da prepoznaju i Džejovu bivšu suprugu. Ana i Marija su im rado pozirale, ali Nada nije želela da bude u prvom planu.

ćerke Džeja Ramadanovskog
foto: Ata Images

Promenila imidž

Nekad izrazita i vrlo atraktivna crnka, koja se pojavila i u njegovom spotu za pesmu “Ugasila si me”, danas ima dugu plavu kosu.

Nada Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

Iako su se davno razveli, Džej je uvek govorio da je Nada njegova najveća ljubav. Posvetio joj je mnogo pesama, čak je njeno ime istetovirao na ruci.

„Koliko god da sam skitao, uvek sam dolazio kući. Trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku”, priznao je u jednoj emisiji.

- Mogu da nađem cupi, da je zagotivim, ali šta ja znam. Posle Nade imam sam četiri ozbilje, all... Živio sam tako, zarađivao, trošio...", ispričao je u emisiji "Rada sam".

Džej i Nada su se posle 15 godina braka sudski razveli 2007. Iz tog braka imaju dve ćerke, Anu i Mariju. Džej nikada nije krio da je glavni krivac bio on, odnosno njegovo ponašanje. Bilo je tu noćnih provoda, prevara, alkohola, kocke, dugova... U jednom od intervjua za Kurir, Ramadanovski je takvo svoje ponašanje ovako objasnio: „Znaš kako je kad ti česma curi, a nemaš gumicu da je popraviš? Desi se poplava. E, tako je mene Nada trpela dvadeset i nešto godina. Ona je najbolja žena".

Bonus video:

01:05

NOSIO JE PRAZNINU KOJU NIŠTA NIJE MOGLO DA POPUNI! Džejev prijatelj OTKRIO zašto su njegove pesme tako POTRESNE (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track