AKI MARKOVIĆ NIKAD OTVORENIJI: Ovo je pravi razlog zbog kojeg se povukao sa estrade! Pevač tvrdi: Tu se cene druge stvari
Foto: Kurir televizija

kurir tv

AKI MARKOVIĆ NIKAD OTVORENIJI: Ovo je pravi razlog zbog kojeg se povukao sa estrade! Pevač tvrdi: Tu se cene druge stvari

Stars -

Andrija Aki Marković gostovao je u emisiji "Divan šou" kod voditelja Ivana Gajića, kada je započeta igra "dezinformator".

Naime, gošće Rada Manojlović i Jelena Gerbec su od voditelja Ivana Gajića čule pitanje o Akiju i opredelile se da li misle da je to tačno ili ne.

Pitanje je bilo da li je Aki hteo da se povuče sa estrade jer mu se nije svidelo kako stvari tamo funkcionišu, a njegovo obrazloženje je glasilo:

Andrija Aki Marković
foto: Kurir televizija

- Mogu objasniti sve. Tačna je ta informacija. Istina je, ja kao mlađi mislio sam da to drugačije funkcioniše, dakle muzikom sam se bavio jer volim da uzmem mikrofon, da zabavljam ljude, i tako dalje. Dragi moji, situacije je da je tu 0,2 odsto muzike. Dakle, sve druge stvari se daleko više prodaju i cene od same muzike kao takve. Ja sam se tu razočarao, da budem iskren, nisam dupeuvlaka što se kaže, pa onda ne prođem kako treba. Ne volim iz koristi išta da radim, zato sam se i povukao. Želim da budem svoj i iskren, volim da kažem šta mi je na srcu i duši.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

JEDNOM SAM TO PROBALA Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track