SKANDALČINA: MILJANA KULIĆ SE SKINULA U PROGRAMU UŽIVO! Prišla kameri, a onda zadigla haljinu, videlo se sve što ne sme (FOTO)
Foto: Printscreen Pink Tv

hit

SKANDALČINA: MILJANA KULIĆ SE SKINULA U PROGRAMU UŽIVO! Prišla kameri, a onda zadigla haljinu, videlo se sve što ne sme (FOTO)

Stars -

Miljana Kulić bezbroj puta šokirala je gledaoce rijalitija, ali je ovog puta, čini se, prevazišla samu sebe.

Naime, ona je tokom emisije uživo stala ispred kamere i podigla haljinu, te se uvijala samo u brushalteru i donjem vešu. Zadrugari su ostali zatečeni njenim potezom, te je naišla na brojne osude po društvenim mrežama.

"Da li je ona normalna?", "Majka Marija mora da je ponosna na svoju lutkicu", "Ljudi, ovo je majka maloletnog deteta", "Užas, nemam komentar", nizali su se komentari ispod objave na Instagramu.

Inače, Miljanina majka, Marija Kulić nedavno je javno osula paljbu po ćerki zbog njenog odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom dok je bio u "Eliti".

1 / 2 Foto: Printscreen

"Ona je govedo jedno žensko sve mu veruje. Pogledaće je Bog ovog puta zbog njene gluposti. Još joj ja kažem ne možeš da ideš tamo gde su ti bivši momci bez spirale. Otkud znam da li će, kada i sa kim da se pomiri. To se kod nje ne zna, a ona, ma ni slučajno, ne treba mi spirala jer prvo necu ni sa kim da se mirim posle svega sto su uradili i izgovorili, a drugo u ovoj sezoni necu da imam s*ksualne odnose ni slučajno jer Željko do godine kreće u predškolsko. Nema šanse. I ja joj poverujem jer je stvarno bilo mnogo gadosti sa njihove strane, skraćenog balvana. I eto njeno obećanje, ludom radovanje", rekla je Marija.

Kurir / Blic

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track