"SA OSMEHOM VAS ŠALJEM U TRI LEPE" 90-ih ŽARILA i PALILA, a onda nestala sa scene, danas ističe ATRIBUTE i nema dlake na jeziku
Foto: Printscreen/Youtube

"SA OSMEHOM VAS ŠALJEM U TRI LEPE" 90-ih ŽARILA i PALILA, a onda nestala sa scene, danas ističe ATRIBUTE i nema dlake na jeziku

Stars -

Šarmatnu voditeljku Irinu Krušku mnogi su dobro upamtili po tok-šou formatima, ali i po muzičkim i sportskim emisijama koje je godinama vodila. Irinino lice publika je svakodnevno gledala na malim ekranima, a intervjuisala je najveće zvezde regiona.

Promenila je pet televizijskih kuća, ali poslednjih godina je, činilo se, nestala sa javne scene.

- Tu sam i radim. Nikud nisam odlazila, nisam pravila pauzu. Radim na TV, ali za satelitski program, pa me verovatno zato ne viđate. Već pet godina radim emisiju, koja je sastavljena od nekoliko priloga. Pratimo zanimljive događaje i ljude, od Đokovića, preko pevača, do raznih revija i predstava. Evo, baš mi je danas prvi radni dan. Bila sam na odmoru celo leto. Malo u Crnoj Gori, malo u Dubrovniku, baš sam se lepo provela - rekla je Irina jednom prilikom.

Ono što je svima zapalo za oko jeste Irinina transformacija zbog koje je retko ko danas prepozna, a neretko joj na društvenim mrežama poručuju da se mnogo izoperisala.

Ona više nema kratku kosu, a stajlinzi joj više nisu svedeni. Nekad je bila poput darkerke, dok sada na sve strane "pršte" čipka i šareniš.

- Budi nežna, ali ne prihvataj s***a! Tako, sa osmehom i ljubazno šaljem i u tri lepe, brinući da tamo poslati stignu bezbedno! Inače sam pravi anđeo, a sad imam i sliku da to i dokažem - poručila je u opisu jedne fotke.

- Ima posla, ko hoće da gleda svoja! E sad, neki su 'teli da gledaju moja, pa su mi s**bali profil, ali su onda neki drugi, fini ljudi, mađioničari, s**bali njih i vratili mi isti, da mi se slaže uz anfas! Lepo sam rekla: "Aj'l bi bak" i evo me! Ljubi Kruška! - navela je u opisu druge objave.

- Par dana me bilo stra' da se pogledam u Instagram, ali evo, fercera... Ne da fercera, noge kao Vegas! E sad, ko me vidi-vidi, ko ne vidi, neka upali svetlo, jer realno i ima šta da se vidi - pisala je ispod jedne od fotki.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja