"DOŠLO JE VREME ZA NAPLATU" Ognjenu Amidžić nude ogromnu cifru da slika stopala i zarađuje na njima, šok suma je u pitanju
Foto: Dragan Kadić

iznenadio objavom

"DOŠLO JE VREME ZA NAPLATU" Ognjenu Amidžić nude ogromnu cifru da slika stopala i zarađuje na njima, šok suma je u pitanju

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić sve je iznenadio svojom objavom na društevnim mrežama.

Naime, voditelj je dobio zanimljivu ponudu i sve javno objavio.

- Zdravo, pogledao sam tvoj profil i sviđa mi se ono što sam video, voleo bih da te imam za prijatelja, pošalji mi slike feeda i dobijaš 1000 dolara nedeljno. Bez obaveza. Ja imam fetiš stopala. Volim da vidim slike stopala - pisalo je u poruci koju je Ognjen objavio na svom storiju na Instagramu, a onda je voditelj dodao sledeće:

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen Instagram

- Došlo je vreme za naplatu - napisao je Amidžić.

Podsetimo, Ognjenova supruga Mina je jednom prilikom otkrila kako ju je otkrivanje veze sa Ognjenom skupo koštalo, budući da je od tog trenutka na meti sajber nasilnika.

- Mesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i pretnji zbog medijske kampanje (namerno koristim bas taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ćutala sam, jer sam tako izabrala. U petom mesecu trudnoće, više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir - napisala je ona, pa dodala:

Ognjen Amidžić, Mina Naumović
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

- Ukoliko i dalje imate potrebu da sedite na mom profilu, čekajući da vidite gde sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako, imajte u vidu da vam to neće ni rešiti probleme, ni platiti račune. Svako dobro - napisala je Mina jednom prilikom na svom Instagram profilu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:19

Teodora Džehverović proslavila rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track