ŠAKO POLUMENTA PREDSTAVIO NASLEDNIKE! Reakcija njegovih unuka na spot je hit: “Deda, svaka čast”
Foto: Kurir

svoju decu brižno čuvao od estradne scene

ŠAKO POLUMENTA PREDSTAVIO NASLEDNIKE! Reakcija njegovih unuka na spot je hit: “Deda, svaka čast”

Stars -

Šako Polumenta je svoju decu brižno čuvao od estradne scene i popularnosti koju uživa širom regiona, a svoj stav je više puta potvrdio rečima da oni nisu deo muzičke scene i da ne žele da budu pred kamerama.

Ipak, pevač je promenio odluku i predstavio ih u svom novom spotu. Činjenica da Šako živi na dve relacije i da je često odsutan zbog nastupa širom regiona pomoglo je pevaču da svoju decu skloni od medija.

Šako Polumenta
foto: Kurir

S tim u vezi ide i podatak da ga njegova deca ne doživljavaju kao pevača, već samo kao oca, a njegovi unuci tek su nedavno otkrili da je njihov deda zapravo pevačka zvezda.

Vlasnik najlepših balada je ipak promenio svoju odluku i rešio da svoju decu, sina Adisa i ćerke Rijanu i Rijaldu, kao i unuke uskrati medijske ilegale i ponosno ih predstavi široj javnosti.

Šako Polumenta
foto: Kurir

Šako je upravo sa njima snimio spot za novu pesmu koja nosi naziv “Još te volim, baksuze”, a ono što ga posebno raduje je što se njegov naslednik i trenutno najveća radost Šako Junior, koji je ime dobio po njemu, pojavljuje u kadru sa pevačem.

Inače, Šakov sin Adis je nasledniku dao ime po dedi kao zahvalnost za sve što je njegov otac uradio za njega i njegove sestre.

Šako Polumenta
foto: Kurir

Interesantna je činjenica da su spot snimali u gradovima svih Republika bivše Jugoslavije, Beogradu,Sarajevu, Zagrebu, Podgorici i Skoplju, kao i da se pored njegovih naslednika u njemu pojavljuje i popularni bosanski Tiktoker Sermed Maktouf.

Iako nisu navikli na kamere, pevačevi potomci odlično su se snašli u ulozi manekena, a ta uloga najviše je obradovala najmađe. Njihova reakcija na završni spot nasmejala je Šaka do suza i izazvala lavinu emocija.

“U početku su se malo stideli jer nisu navikli na kamere, ali posle je sve išlo svojim tokom, kao da kamera i nije bilo.

Ipak, najviše me je raznežila njihovo pitanje “Deda, hoćemo li mi ovo sad stalno da gledamo? Mnogo smo lepi”, rekao je Šako s ponosnom.

Inače, tekst za novu pesmu potpisuje Dražen Damjanović, pevačev dugogodišnji prijatelj, dok jer editeljska palica poverena Harisu Dubici.

Bonus video:

08:21

STARS EP249

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track