OVAKO JE IVANA POSTALA TAČKASTA MARA: Mlada influenserka zavela srpskog BOGATAŠA, a evo kako je sve počelo...
Foto: Instagram/tackasta_mara, Zorana Jevtić

OVAKO JE IVANA POSTALA TAČKASTA MARA: Mlada influenserka zavela srpskog BOGATAŠA, a evo kako je sve počelo...

Stars -

Srpska influenserka Ivana Slipčević, koja se na Instagramu potpisuje kao Tačkasta Mara, uplovila je u vezu sa bogatašem Brankom Babićem, koji je samo prošle godine imao prometa 40 miliona prometa.

Tačkasta Mara je majka dvoje dece, sa bivšim mužem živela je u Nemačkoj, putovali su po svetu, a njene teme na društvenim mrežama su o kuvanju, putovanjima, modi, kozmetici i svemu što ispunjava njen život.

Voli da upoznaje nove kulture, da uči novi jezik i proba novu hranu, da uživa u kupovini, a jednom prilikom je za medije otkrila zašto je izabrala baš ime Tačkasta Mara kao pseudonim na društvenim mrežama.

- Sreća je uvek posledica nečega. Da bude tako, uvek treba da radite na tome. Tačkasta Mara je zapravo buba koja donosi sreću - Bubamara. Postoji jedna pesma o Bubamari koju sam spremala sa decom u vrtiću i kad je bila predstava ja sam se rasplakala i eto tako ostade Tačkasta Mara. Ali je to moje zadovoljstvo. I veoma je važno da svako od nas ima pozitivne misli o budućnosti - otkrila je Ivana za kompletna.mk.

Podsetimo, pošto je objavila zajednički video sa "Kraljem obrva", Tačkasta Mara je odlučila i da stavi tačku na brojne spekulacije. Naime, pošto su mediji pisali da je Branko nju zaveo, influenserka je na svom Instagram storiju priznala da nije tačno da je on nju zaveo.

- Ja sam njega zavela, logično - napisala je Ivana.

Bonus video:

06:50

Zorica Brunclik izjava sa žerkom Zlatom o zetu Milošu, porodici, projektima...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track