ZAVIRITE U ČAROBNI KUTAK ALEKSANDRINE ĆERKE: Velike mašne, karnerići, ukrasni jastuci, a ovaj detalj je suv ORIGINAL (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

originalno

ZAVIRITE U ČAROBNI KUTAK ALEKSANDRINE ĆERKE: Velike mašne, karnerići, ukrasni jastuci, a ovaj detalj je suv ORIGINAL (FOTO)

Stars -

Aleksandra Nikolić u osmom je mesecu trudnoće i sredinom aprila rodiće devojčicu.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Buran ljubavni odnos sa bivšim partnerom Filipom Carem ni najmanje je nije omeo u nameri da pripremi sve potrebno za naslednicu, pa je poslednjih nedelja potrošila više od 10.000 evra za opremanje sobe i ćerkicinu garderobu, tvrdi izvor za domaće medije.

Kako broji sitno do porođaja redovno objavljuje sadržaj posvećen njoj i pripremama za dolazak i ostvarenje najlepše uloge u životu.

Sada je svima otkrila kako izgleda dečiji kutak ćerkice, a jedan detalj je svima zapao za oko.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Posteljina puder rože boje, karnerići i velike mašne krase krevetac devojčice, te se jasno vidi sa koliko ljubavi je sve pripremala i osmislila.

Posteljina i za krevet koji stoji tik do kreveca je gotovo identična, ali i gnezdo u kome će beba provoditi najviše vremena uz svoju mamu u prvih nekoliko dana (meseci).

1 / 5 Foto: Printskrin/Instagram

Ono što je posebno i daje najveću originalnost ovom dečijem kutku jeste natpis "Carica" koji se našao i na jastućiću gnezda ali i ukrasnoj ogradici u krevecu.

S obzirom da joj se otac preziva Car, potpuno je logično da će ona sa istim prezimenom biti mala carica. Aleksandra je na sve mislila, te se sa ponosom pohvalila svojom idejom.

Bonus video:

09:04

STARS-EP254

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track