POBEDILA JE U RIJALITIJU, A SA SOBOM NOSI VELIKU TRAUMU! Taksista hteo da je SILUJE, a ona pokušala da mu odgrize organ...
Ilustracija, Foto: Printscreen Paparaco Lov

dramatično

POBEDILA JE U RIJALITIJU, A SA SOBOM NOSI VELIKU TRAUMU! Taksista hteo da je SILUJE, a ona pokušala da mu odgrize organ...

Stars -

Učešćem u rijalitiju "Farma", svojevremeno, Jelena Golubović je digla ogromnu medijsku prašinu za sobom.

Naime, ona je tokom boravka na seoskom imanju, na kom je posle više meseci i odnela pobedu i novčanu nagradu, ispričala svoju potresnu ispovest.

Jelena Golubović, palata pravde
foto: Nenad Kostić

Tokom razgovora s tadašnjim učesnicima Romanom, Edinom i Jelenom Jovanović, Golubovićeva je detaljno opisala svoje traumatično iskustvo.

- Jedne večeri sam zaboravila novčanik i sela sam u prvi taksi. Međutim, taksista me je odvezao u jednu mračnu ulicu i hteo je da me siluje. Pošto znam da, ako silovatelj oseti strah, moram sam da mu se suprotstavim. Rekla sam mu da hoću da spavam sa njim, ali da ne mogu bez alkohola. On nije ništa prihvatao i morala sam nekako da mu skrenem pažnju. U trenutku sam se setila Monike Levinski. Rekla sam mu da mogu prvo da mu pop**im, pa ćemo onda dalje. Ja kleknem, ali i on se prepao, pa mu je bio mali! Nisam imala šta da stavim u usta! Kada sam počela, ja mu ga ugrizem svom snagom! Međutim, on je imao skalpel kod sebe i dva puta me je ogrebao po leđima - rekla je Jelena, koja je dodala da je na kraju ipak uspela da se nekako izvuče i pobegne.

Jelena Golubović
foto: Kurir Televizija

Podsećamo, Jelenu je danas prijavila tetka za nasilje.

Kurir / Telegraf / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

08:00

STARS EP266

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track