NAŠA PEVAČICA UNAKAŽENA ŽIVOTNIM TRAGEDIJAMA! Stariji brat poginuo u stravičnom udesu, dok je mlađi stradao od bolesti: TUGA!
Foto: Printscreen

emotivno

NAŠA PEVAČICA UNAKAŽENA ŽIVOTNIM TRAGEDIJAMA! Stariji brat poginuo u stravičnom udesu, dok je mlađi stradao od bolesti: TUGA!

Stars -

Pevačica Kristina Voica proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", gde je publiku oduševila svojim talentom.

Tokom takmičenja, Kristina je otkrila da se iza njenog osmeha krije dosta bola, te da je njen život obeležen porodičnim tragedijama.

Njen stariji brat je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a nedugo zatim, njenoj porodici je život zadao novi udarac kada su saznali da Kristinin mlađi brat boluje od teške bolesti, a nakon samo sedam meseci borbe izgubio je životnu bitku.

Kristina Voica
foto: Printscreen

- Ova tragedija u stvari traje jako dugo. Bila sam mlada kada sam izgubila braću, sada sam izgubila i majku, ali shvatila sam da čovek mora da bude srećan jer tuga ubija, uništava život i radost - rekla je učesnica "Nikad nije kasno".

Kristina je jednom prilikom u razgovoru za medije rekla da je njena majka preminula od velike tuge sa kojom nije mogla da se nosi.

- Ona je bila veoma bolesna žena, hoću da kažem svim ljudima da tuga ubija. Moja majka je izgubila dva sina. Jedan je poginuo spletom nesrećnih okolnosti, a drugi se sa četrnaest godina razboleo i preminuo od raka. Ljudi treba da znaju da kada čovek tuguje, onda se telo razboli. Moja majka nas je napustila prerano - rekla je ona tada.

Nikad nije kasno
foto: Zoran Kuzmanović Munja

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:34

STARS EP271

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja